Sunderland ikke interessert i et byttelån

Tony Barrett i The Times skriver at Sunderland ikke er interessert i et byttelån som involverer Kenwyne Jones og Ryan Babel. Babel stormet ut fra Melwood etter samtaler med Benítez.

Fernando Torres forventes å være ute i seks uker etter en vellykket meniskoperasjon. Rafael Benítez har derfor forsøkt å hente Sunderland-spissen Kenwyne Jones på en låneavtale. En mulighet var å sende Ryan Babel motsatt vei i et byttelån, men ifølge Tony Barrett i The Times var ikke Sunderland-manager Steve Bruce særlig begeistret for ideen.

Babel var meget skuffet over å være utelatt fra Liverpools tropp til bortemøtet med Stoke, og han uttrykte sin frustrasjon på Twitter fredag ettermiddag. Tony Barrett skriver videre at 23-åringen var i samtaler med Rafael Benítez i går, men en misforståelse skal ha ført til at Babel stormet ut fra Melwood. Han returnerte senere og var med på treningen.

Telefonsamtaler fra agent Winnie Haatricht angående Ryan Babels fremtid ble opprinnelig ikke besvart av Liverpools sjefsspeider Eduardo Macia, og det skal Babel ikke ha vært spesielt fornøyd med.