Supporterne samler seg til protest

Ryktene om Rafael Benitez sin avgang har satt sinnene i kok hos supporterne. Nå planlegges det en spontan protestaksjon mot klubbens eiere utenfor Anfield i kveld.

Protestaksjonen har sitt utspring på forumene til nettstedene RAWK (Red and White Kop) og RAOTL (Red All Over The Land), samt facebooksiden Help Save Liverpool FC. Der opfordres alle Liverpool-supportere til å møte utenfor Anfield klokken 18.00 lokal tid for å protestere.

- Shankly snakket om en hellig treenighet på Anfield – spillerne, manageren og fansen. Direktørene skulle bare signere sjekkene. Noen burde fortelle dette til vårt styre nå, uttaler en av initiativtakerne til protesten.

- Nok en gang klarer eierne og styret å tabbe seg ut. Nok en gang tror de at de vet best, når de helt åpenbart ikke gjør det. Nok en gang ignorerer de historien, tradisjonene og sjelen i VÅR fotballklubb, legger han til.

- Uansett om du elsker eller hater Rafa, stikker dette dypere enn som så.

- Managerens posisjon, gjort berømt gjennom Shankly, Paisley, Fagan og Dalglish, blir underminert av folk som ikke vet noe som helst om fotball. En Liverpool-managers posisjon blir gjort uutholdelig på grunn av det økonomiske rotet skapt av en gjeld vi ikke ønsket å bli påført.

- Nå ønsker vi å få tilbake fotballklubben vår. De vil ikke gi oss den på et sølvfat, så vi må kjempe for den, og sørge for at vi får den.

- Dette handler ikke om Rafa, men om vår fremtid.

- Torsdag kveld, klokken 18.00 på Anfield. La oss sørge for at vi blir lagt merke til.

- Tom og George, og eiernes lakeier – kom dere ut av klubben nå!