Svært skuffet

Martin Skrtel innrømmer at han er svært skuffet etter kun uavgjort mot New Zealand. Utligningen kom i det 93. spilleminutt. Ankelen hans så forferdelig ut kun dagen før kampen.

- Selvsagt er vi veldig skuffet. De hadde kanskje to klare sjanser og scoret ved siste fløytesignal, uttaler Martin Skrtel ifølge Liverpoolfc.tv.

- Uheldigvis skjedde det samme som mot Kamerun (1-1 i en oppvarmingskamp til VM). Vi ga dem ikke mye rom. Det var en fremragende forestilling, men det er slik du kan spille i et VM. Det er resultatet som teller.

- Det ville ha vært et stort steg fremover, men vi klarte ikke å holde på de tre poengene. Men det er ikke over.

- Det sårer oss i dag, men vi har ytterligere to kamper å spille i gruppen vår. Vi er meget skuffet, men som sagt så må vi se fremover.

Skrtel ble spilleklar etter en ankelskade, men slovaken avslører at ankelen så forferdelig ut kun dagen før kampen mot New Zealand.
- Jeg kan fortsatt føle smerte. Det ser ikke bra ut, men jeg har vært tilbake i full trening de seneste to dagene, og jeg er klar. Hvis jeg får sjansen, er jeg klar til å spille, sa Skrtel til sin egen hjemmeside på mandag.