Tålmodigheten på bristepunktet?

Rutinerte engelske journalister hevder at eierne ikke har likt at Roy Hodgson kritiserte klubbens supportere, og at managerens posisjon knapt er til å rette opp lenger. Speider Eduardo Macia forlater Liverpool.

“Liverpools eiere er i ferd med å miste tålmodigheten angående Roy Hodgson”, skriver Tony Barrett i The Times. “Fenway Sports Group (FSG) ønsker å se forbedring ute på banen, ellers kan det få konsekvenser for manageren.

“Amerikanerne er fortsatt motvillige til å bytte manager midtveis i sesongen, men de skal ha vært langt fra imponert over Hodgsons håp om at klubbens “fans skulle bli supportere” etter det svake 1-0 tapet mot Wolverhampton.

“Hodgson vil igjen møte pressen i dag (fredag) før Liverpools hjemmekamp mot Bolton, og hans lag må prestere langt bedre dersom hans situasjon ikke skal bli uhåndterlig.

Fotballredaktør i The Times, Tony Evans, hevder at Hodgson støter fra seg spillere, at medlemmer av staben privat snakker nedlatende om hans metoder og innstilling, og at supporterne nå har kommet på kant med manageren i en grad som man bare for kort tid siden ikke trodde var mulig.

“Henry har innrømmet at han vet lite om fotball, men han må nå lytte og agere”, fortsetter Evans i en kommentar hvor han ikke legger skjul på at han mener LFC må kvitte seg med manageren før det bryter ut en ny intern krig i klubben.

Tim Rich i The Guardian mener også at tålmodigheten nå snart er slutt for eierne i forhold til Roy Hodgson, og at FSG frykter at det er umulig for manageren å gjenskape tilliten med klubbens supportere.

Rich tror det er uaktuell å hente inn en midlertidig manager, og at planen til FSG hele tiden har vært å hente inn en ung manager på lang sikt.

The Times skriver at tidligere sjefspeider Eduardo Macia, under Rafael Benitez, nå har blitt enig med Liverpool om å forlate klubben. Avskjeden var ventet i kjølvannet av ansettelsen av Damien Comolli.