Tenåringskeeper invitert til The Academy

Swindons tenåringskeeper Jamie Stephens kommer til å trene ved The Academy i Kirkby neste uke. Swindon opplyser at det foreløpig ikke er planer om en overgang.

16-årige Jamie Stephens har blitt invitert til å trene ved Liverpools ungdomsakademi i Kirkby neste uke. Klubbspeidere har blitt imponert over det keeperen har prestert på juniorlaget til "The Robins". Swindon-manager Danny Wilson har gitt unggutten tillatelse til å reise til Merseyside, men klubben uttaler at det foreløpig er ingen planer om en overgang.

- Vi fikk en henvendelse på Jamie om å trene noen dager med Liverpool, sier juniortrener Paul Bodin til Swindon Advertiser.

- De hadde hørt om hans potensiale, inviterte ham opp og sjefen ga tillatelse til å la ham reise dit.

- Det er en flott mulighet for alle. Dette gir Jamie en fantatsisk erfaring, og det hjelper også å bygge opp forbindelser med en stor klubb som Liverpool.

- Det er imidlertid ingenting etterpå. Det er bare en ukes trening.

- Vi skal ikke overdrive når det gjelder dette, men det er stort at en klubb som Liverpool viser litt interesse i våre spillere.

- Det er en hyggelig klapp på skulderen og litt anerkjennelse, ikke bare for meg selv og Jeremy Newton (direktør for Centre of Excellence), men for alle som har hatt noe å gjøre med Jamies utvikling i løpet av hans tid i Swindon.