Threlfall blir i Bradford ut sesongen

Liverpoolfc.tv opplyser at Robbie Threlfall har forlenget sin låneavtale med Bradford City til ut inneværende sesong. Steve Staunton ferdig som manager i Darlington.

Robbie Threlfalls låneavtale med Bradford City har blitt forlenget til å gjelde ut innværende sesong. Venstrebackens opprinnelige avtale gikk ut i dag, men partene har blitt enig om at 21-åringen blir værende i League Two-klubben frem til sesongslutt.

Bradford City-manager Peter Taylor uttalte nylig at intensjonene var hele tiden å forlenge låneavtalen som ble inngått 22.februar.

Robbie Threlfall har så langt spilt syv kamper og scoret to mål, inkludert et flott frisparkmål i  3-1-seieren mot Rochdale, for League Two-klubben. I september og oktober var han utlånt til Northampton (2+3 kamper). Forsvarsspillerens kontrakt med Liverpool utløper etter sesongslutt.

Staunton ferdig i Darlington
Darlington har skilt lag med manager Steve Staunton etter bare fem måneder. Bunnlaget i League Two har kun vunnet fire av 23 ligakamper under ledelse av den tidligere Liverpool-spillerens ledelse. Nordøstklubben har 19 poeng opp til sikker plass. Da Staunton tok over i oktober, var Darlington allerede åtte poeng på etterskudd.