Threlfall nettet for Bradford City

Robbie Threlfall scoret for Bradford, men Port Vale snudde 0-1 til 2-1. Bouzanis ubenyttet reserve. Stephen Sama tatt ut på Tyskland U17 for første gang. Rød trio til Eliterunde med England U17.

Robbie Threlfall sendte Bradford City i ledelsen allerede etter 12 minutter borte mot Port Vale. Venstrebacken skrudde inn et frispark fra par og tyve meter. Yorkshire-laget reiste likevel tomhendte hjem. Port Vale snudde 0-1 til 2-1. Seiersmålet kom 12 minutter før slutt. Threlfall spilte samtlige minutter.

Dean Bouzanis var ubenyttet reserve da Accrington Stanley spilte 1-1 hjemme mot Macclesfield.

Sama for Tyskland U17
Stephen Sama ble hentet fra Borussia Dortmund sist sommer, og er for første gang innkalt på Tyskland U17. Tyskerne møter Georgia U17 i en treningskamp i Mannheim lørdag 13.mars.

Uttak til Eliterunde for U17
Andre Wisdom, Conor Coady og Jack Robinson har kommet med for England U17 til Eliterunden i EM-kvalifiseringen. England åpner mot Sverige i Northampton 27.mars. To dager senere venter Malta i Burton, før mini-turneringen avsluttes mot Slovakia 1.april i Northampton.

Ifølge det spanske fotballforbundets nettside er Suso tatt ut på Spania U17 til Eliterunden som arrangeres i Nord-Irland. Vertsnasjonen er motstander 17.mars. Belgia står på motsatt banehalvdel 19.mars. Til slutt møter Spania Polen 22.mars.

Gruppevinnerne avanserer til EM-sluttspillet som arrangeres i Liechtenstein i mai.