Threlfall scoret i debuten

Robbie Threlfall gjorde det viktige andremålet da Bradford City tok en sterk 3-1 seier borte mot serieleder Rochdale i League Two. Nathan Eccleston fikk ikke spilletid for Huddersfield.

Robbie Threlfall fikk en pangdebut for Bradford City, bare dagen etter at han skrev under en måneds låneavtale for League Two-klubben. Han spilte fra start, og scoret Bradfords viktige 2-1 mål ti minutter før full tid på et frispark som gikk i mål via undersiden av tverrliggeren. Minuttet etter at gjestene økte til 3-1 i det 87.minutt, ble så Threlfall byttet ut.

I samme divisjon ble det ingen kamp for Dean Bouzanis og Accrington Stanley, da hjemmekampen mot Burton ble utsatt grunnet frossen bane.

I League One ble Liverpools utlånte spiss, Nathan Eccleston, sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen da Huddersfield vant 2-0 borte mot Tranmere Rovers.