Tippekamp på åpen kanal?

TV2 skal vurdere å sende en kamp på lørdag kl 16.00 på hovedkanalen. Canal+ hevder de ikke har gitt opp om fortsatt å få sende Premier League.

Norske aviser skriver i ettermiddag at TV2 vurderer å innføre "Tippekampen", nemlig at en kamp fra Premier League skal sendes hver lørdag kl 16.00 på åpen kanal. Dagbladet tror ellers at resten av kampene vil havne på TV2 Sport. Dette etter at kanalen har gått ut og bekreftet at man har kjøpt rettighetene til Premier League i Norge de tre neste sesongene.

- Det er slikt vi ikke kommenterer, sier sportssjef i TV2, Bjørn Taalesen.

Samtidig hevder Canal+ overfor VG Nett at kampen ennå ikke er helt tapt.

- Premier League rettighetene som Medge Consulting har kjøpt gjelder for Norge, Sverige, Danmark og Finland. TV2 har nå en opsjon på senderetten i Norge, men den avtalen forutsetter at de også får solgt i de andre nordiske landene, sier administrerende direktør i Canal Plus Norden, Jonas Eriksson.

- Jeg føler meg ganske sikker på at det ender opp med at vi beholder rettighetene etter denne sesongen, føyer Eriksson til.

- Jeg skjønner at Canal Plus ledelsen sitter og venter på at det ikke skal skje, men det er nok flere enn TV2 som er interesserte i å sende Premier League, kontrer Taalesen hos TV2.

- Nå gjenstår det at Premier League skal godkjenne avtalen mellom Medge Consulting og TV2. Medge jobber videre med å selge rettighetene for Danmark og Sverige. Norge er det første landet som er på plass, sier Bjørn Taalesen til tv2.no.