Toppscorer Pacheco

Daniel Pacheco imponerer under EM for U19 i Frankrike. John McMahon berømmet 16-årige Suso og synes hans unge lag hadde gjort det bra til tross for stort tap.

Kan bli toppscorer i EM
Før finalen mot Frankrike på fredag i EU for U19 landslag, leder Dani Pacheco toppscorerlista med fire scoringer. Ofte en playmaker og fremspiller har Liverpools 19-årige reservelagspiller vært svært effektiv i denne turneringen og nær nettet på halvparten av sine ni avslutningsforsøk. Den som er nærmest å frata Pacheco tittelen som toppscorer i EM er franske Cedric Bakambu med tre fulltreffere, mens Alexandre Lacazette og Antoine Griezmann hos fredagens motstander har notert seg for to mål hver.

Pacheco er tatt med i Liverpools tropp til kvalifiseringen for Europa League, men nevnes også i forbindelse med en overgang til Real Sociedad. Da først og fremst en låneavtale. Regnes som trolig den mest talentfulle av klubbens unge og offensive spillere, vil Liverpool og Roy Hodgson måtte ta en vurdering på om det vil være best om Dani får mer spilletid og rutine i en annen klubb eller om han bør være en del av førstelagstroppen den kommende sesongen.


Positiv McMahon
Til tross for at et ungt reservelag tapte 3-0 mot Luton, mente trener John McMahon at det var lyspunkter for hans mannskap. Ikke minst viste Jesus Joaquin Fernandez Saenz de la Torre, eller bare Suso, noen fine glimt. Den 16-årige spanjolen, som har en offensiv midtbanerolle, har imponert så langt under pre-season.

- Luton er et godt lag og vi kan ikke klage på resultatet, fortalte McMahon til liverpoolfc.tv etter stortapet i sør.

- Dette var en god test for våre spillere og de vil ha følt at de fikk skikkelig kjørt seg.

- Unge Robinson gjorde det virkelig bra som venstreback i hva som var hans første hele kamp under pre-season etter at han var med førstelaget til Sveits.

- Conor Coady og Andre Wisdon kjempet gjennom hele kampen i midtforsvaret. Det var ikke lett for de, men de ga aldri opp.

- Suso er et virkelig talent og forhåpentligvis kan han spille en nøkkelrolle for oss denne sesongen.

Den neste kampen til reservelaget er mot Skelmersdale på lørdag, i finalen i Liverpool Senior Cup.