Torres blir i Liverpool

Torres sier at hans lojalitet overfor LFC er den samme i dag som den dagen han signerte. Han gleder seg til kommende sesong. Kanskje rekker han ligastarten.

Liverpoolfc.tv: Fernando, gratulerer med VM-triumfen. Har du hatt en god sommer?

Torres: Ja, du kan forestille deg at det var en fantastisk dag for spanjoler over hele verden. Å vinne VM skjer kanskje én gang i livet, så det var en fantastisk følelse og en fin måte å avslutte sesongen. Jeg har hatt en pause i løpet av sommeren, og jeg er nå glad for å være tilbake her i Liverpool for å se alle lagkameratene mine.

Fernando Torres pådro seg en adductorskade i VM-finalen. Hvordan har du det nå, er du klar til å spille igjen?

Ja, jeg ser frem til den første kampen. Jeg har mindre enn to uker til å bli klar, men jeg følte meg veldig bra i min første treningsøkten med fysioterapeutene og legen. Jeg vil prøve å bli fit så fort som mulig. Jeg ser frem til å spille på Anfield igjen.

Vi vet det er hardt arbeid tidlig under pre-season, men nyter du å være tilbake med lagkameratene dine igjen?

Naturligvis. Etter en fin ferie hvor jeg nøt sommeren med familien min ser jeg nå frem til å komme tilbake på Melwood for å se støtteapparatet, lagkameratene mine og de nye spillerne. Jeg er spent på den nye sesongen og målsettingene til klubben.

Vi har nå en ny manager som du møtte i Spania. Hvor imponert er du over Roy Hodgsons planer for klubben og hvor mye ser du frem til å jobbe med ham?

- Jeg satte stor pris på det at Roy kom for å se meg mens jeg var på ferie. Han fortalte meg om sine planer for klubben og hva han ønsket fra meg. Jeg satte pris på det. Jeg håper han vil bli den rette mannen for å nå målsettingene til Liverpool Football Club. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham. I øyeblikket trener jeg bare på egenhånd, men så snart jeg kan vil jeg trene med laget og den nye manageren.

Steven Gerrard har allerede sagt at han gleder seg til den nye sesongen, mens Joe Cole har signert. Hvor spent er du på fremtiden her i Liverpool?

Jeg snakket mye med Stevie i dag og jeg møtte også Joe. Jeg tror Joe er akkurat den type spilleren vi trenger å forbedre klubbens historie. Vi beholder våre beste spillere, og så er det hyggelig å være tilbake sammen med dem. Forhåpentligvis kan vi spille sammen så snart som mulig.

Hvor begeistret var du da du hørte at Joe Cole hadde signert for Liverpool?

- Han er den type spiller jeg liker å spille med og den type spiller som kan ta laget opp på et høyere nivå. Hans pasningsspill er utrolig, så forhåpentligvis kan vi starte sesongen godt. Jeg er sikker på at han vil bli en viktig spiller for oss.

Joe har sagt at han gleder seg til å skape mange sjanser og mål for deg denne sesongen.

- Forhåpentligvis vil det være tilfelle. Jeg er spent på det å spille med ham. Forhåpentligvis kan vi alle hjelpe ham å finne seg til rette i laget og byen og sørge for at han når sitt beste så fort som mulig. Det er opp til oss å hjelpe de nye spillerne.

Hva er dine personlige mål denne sesongen og hva tror du Liverpool kan oppnå?
- Dette er den beste klubben i landet, slik at målsettinger og forventninger alltid er høy. Forhåpentligvis kan vi forbli på nivået vårt. I Liverpool er målsettingen å kjempe for hver tittel. Det var vanskelig forrige sesong, men vi er sikre på at vi kan forbedre denne sesongen. Jeg er virkelig glad for å være tilbake, veldig glad for å være sammen med alle mine lagkamerater. Min hengivenhet og lojalitet til klubben og til fansen er den samme som den var den første dagen da jeg signerte. Jeg ser virkelig frem til utfordringen fremover.

Hvorfor betyr denne klubben så mye for deg?

Fra første dag fikk jeg den samme velkomsten som Stevie eller Carra eller spillere som har vært her i lang tid. Jeg følte meg hjemme fra første dag. Jeg føler at fansen elsker meg og alle vet at jeg er meget lykkelig for å spille på Anfield. Som tidligere nevnt, ser jeg frem til begynnelsen av sesongen og spille med lagkameratene og for fansen.

Er drømmen å score de målene som vinner trofeer for denne klubben?

Naturligvis. Jeg vet at ett trofé her i Liverpool - kanskje Premier League - betyr mer enn tre eller fire med en annen klubb. Dette var målsettingen min fra dagen jeg kom, og det er fortsatt mitt mål. Forhåpentligvis kan vi få den følelsen her i Liverpool denne sesongen.