Torres-comeback med scoring

Spania holdt lekestue med Polen, og spilte på seg mye selvtillit når de banket polakkene hele 6-0 i Murcia i kveld. Torres kom inn etter 66 minutter og scoret under ti minutter senere.

Spania spilte i kveld sin siste oppkjøringskamp før avreise til Sør-Afrika, og avsluttet med stil foran egne supportere i Murcia i kveld. Hele 6-0 slo de Polen, og man kunne fort ha scoret tosifret.

Fernando Torres startet på benken, men kom inn i det 66. spilleminutt til stående applaus. Det var tydelig at Liverpool-spissen allerede var i form, og han viste mange pene detaljer og virket veldig spillesugen. I det 75. spilleminutt banket han inn det femte målet for Spania på nærmeste stolpe, etter godt forarbeid fra Pedro. 5 minutter senere satte Pedro inn en retur etter godt forarbeid fra Torres - og dermed ble det 6-0.

Kampens beste spiller var tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso. Midtbanemaestroen spilte rett og slett en enorm kamp i kveld, og var også en av seks på scoringslisten. En annen rød, Alvaro Arbeloa, spilte førsteomgangen for vertene, mens Pepe Reina satt på benken hele kampen.