Torres desperat etter nye eiere

Fernando Torres er desperat etter å få inn nye eiere i klubben, slik at de røde igjen kan bli utfordrere til tittelen. Sesongens mål må være å komme tilbake blant topp fire. Hleb påstår han vraket LFC.

Flere journalister og andre velinformerte kilder har påstått at Fernando Torres kommer til å forlate Liverpool dersom nye eiere ikke snart kommer på plass. Angriperen trives godt i både klubben og i byen, og vil helst spille sin fotball på Merseyside - men på grunn av klubbens finansielle situasjon har man nå havnet et stykke bak sine konkurrenter, og uten investeringer i spillerstallen vil det ikke være realistisk å kjempe med lagene i toppen om tittelen.

I et intervju med den spanske radiostasjonen Cadena Cope forteller han at det er veldig viktig at klubben snart får nye eiere på plass.

- Det er veldig viktig at nye eiere kommer inn, slik at vi igjen kan være med å utfordre. Vi er ikke så langt bak, sier spissen i dag.

- Vi hadde en skrekkelig sesong i fjor, men året før var vi kun fire poeng bak Manchester United. Forhåpentligvis kan vi finne noen som kjøper klubben, og gjør Liverpool i stand til å kjempe med Chelsea og United finansielt.

- Vi får se hva vi kan få til denne sesongen. Liverpool beholdt Steven Gerrard, noe som er svært viktig. Det er en lite beleilig situasjon, ettersom vi ikke spiller i Champions League - men det er fremdeles den største klubben i England, og å få spille på Anfield hver uke er et privilegium.

- Det er slik jeg ser det. Jeg liker å sette meg mål, og å få Liverpool tilbake hvor de fortjener å være er en flott målsetning.

- Det vil alltid være komplisert når du starter med en ny manager og nye spillere, men vi får se hva vi kan oppnå.

Torres forteller også at Liverpool fikk inn bud på han i sommer.

- Klubben mottok bud, og bestemte seg for å avslå dem, og der ender det. Alle trodde at jeg kom til å reise under VM, men det var ingenting i det. Jeg sa at min fremtid var i Liverpool den dagen jeg returnerte, og jeg har kontrakt til 2013.

- I år er målsetningen vår å være blant topp fire. Jeg og alle lagkameratene mine ønsker å forbedre oss og vinne titler, og for det er det avgjørende å få inn nye eiere, avslutter Torres.


Hleb sier han vraket LFC
Alexander Hleb ble i går klar for Birmingham på lån ut sesongen. I det første budet fra Barcelona, da katalanerne forsøkte å kjøpe Javier Mascherano, var hviterusseren en del av pakken, men de røde takket nei.

- Det var mange tilbud. Liverpool, Tottenham, Benfica. Men det var viktig for meg å nøye vurdere alle mulighetene, og med enkelte av dem klarte jeg ikke å komme til enighet om personlig kontrakt, sier den tidligere Arsenal-spilleren til Pressball.

- Birmingham er en stabil klubb, og manageren Alex McLeish er profesjonell. De er ikke som Arsenal som spiller Champions League hver sesong, men for meg er det nå viktig med fast spilletid for å finne tilbake til mitt gamle nivå, avsluttet Hleb.