Torres er ikke til salgs

Liverpool FC kommer til å fortelle Barcelona at de kan glemme Fernando Torres. Spilleren er fremdeles ikke til salgs, til tross for dårlig økonomi og stor interesse fra Barcelona, Chelsea og Manchester City.

Fernando Torres har blitt linket bort fra Liverpool omtrent daglig det siste halve året. Klubbens store gjeld, at manageren som hentet han har forlatt klubben, den svake sesongen, og det at han ikke ønsker å uttale seg om klubbens situasjon under fotball-VM har satt i gang store spekulasjoner i mediene, og det har vært ubehagelig lesning for alle røde.

DEBATT: Fernando Torres

Pengesterke Manchester City og Chelsea har begge blitt linket til spilleren tidligere i sommer, og summer helt opp mot £70 millioner har blitt nevnt. Når Barcelona i går ble linket, ble det hevdet at prisen de ønsket å betale var så lavt som £38 millioner. Christian Purslow har sagt at ingen spillere vil bli solgt før en ny manager er på plass, og eier Tom Hicks har sagt at både Fernando Torres og Steven Gerrard skal bli. Det har også Liverpool FC tenkt å fortelle katalanerne, i følge Liverpool Daily Post.

Den nye Barcelona-presidenten Sandro Rossell skal ha gjort Torres som sitt hovedmål i dette overgangsvinduet, og skal også være forberedt på å tilby Zlatan Ibrahimovic pluss penger i bytte mot Liverpools aller største stjerne.

Men Liverpool FC vil altså ikke selge, og har tenkt å fortelle Barcelona nettopp det om en henvendelse skulle komme.