Torres fikk 70 minutter

Fernando Torres gikk målløs av banen etter knappe 70 minutter da Spania vant 2-0 over Honduras. David Villa scoret to for spanjolene og bommet på straffespark. Mark Gonzalez avgjorde for Chile.

Torres fra start
Spania slo Honduras 2-0 i den andre VM-kampen. Fernando Torres fikk knappe 70 minutter for Spania mot Honduras på Ellis Park i Johannesburg i kveld. Juan Manuer Mata har erstattet Liverpool-spissen, som hadde to-tre veldig bra muligheter i første omgang og som var bevegelig, men lyktes med lite i VM-kampen mot Honduras. Dette var en skjebnekamp for Spania, etter tap i første kamp mot Sveits. David Villa scoret to mål for Spania (17. og 51. minutt) og dominerte kampen. I tillegg til de to målene bommet Villa på et straffespark.

Spania stiller med følgende lag; Casillas - Ramos, Puyol, Pique, Capdevila - Navas, Busquets, Alonso, Xavi - Torres, Villa. Fabregas erstattet Xavi etter 65 minutter og Juan Manuel Mata erstattet Torres i det 70. minutt. Tidligere Liverpool-back Alvaro Arbeloa erstattet Ramos i det 77. minutt. Pepe Reina ble sittende på benken.

Gonzalez scoret mål
Chile står med seks poeng i gruppe H etter dagens seier 1-0 over Sveits. Tidligere Liverpool-spiller, Mark Gonzalez, scoret for chilenerne. Chile møter Spania i siste kamp fredag. Gruppa er forholdsvis åpen før avslutningskampen.