Torres føler seg sterk

Fernando Torres sier at rehabiliteringen har gått fort. Han håper at suppoerterne snart får se det beste av ham. Dietmar Hamann håper på jobb i Liverpool FC.

Fernando Torres var svært skadeplaget forrige sesong. Han måtte meniskopereres to ganger, og under VM-finalen pådro han seg en adductorskade. Nå er spissen tilbake på banen. Mot West Bromwich noterte han seg for sesongens første Premier League-mål og på fredag scoret han to flotte mål for Spania. Medisinsk sjef Peter Brukner har laget et eget rehabiliteringsprogram for Torres. Spissen har gjort store fremskritt.
- Rehabiliteringen er perfekt. Alt har gått fort, uttaler Torres til El Pais.

- Jeg er fortsatt ikke 100%, men snart kommer folk til å se Torres i full form. Jeg har gjort raske fremskritt med min skade, og jeg håper å kunne bidra til suksess i Liverpool denne sesongen

Torres (og Reina) er nå på plass i Buenos Aires der Spania møter Argentina til privatlandskamp i morgen klokken 22.00. Oppgjøret kan føles direkte på TV2 Sport 3.

Hamann håper på jobb i Liverpool FC
Dietmar Haman er spillende trener i MK Dons, og får nyttig erfaring av manager Karl Robinson, samt Alex Rae og John Gorman i støtteapparatet. En dag håper tyskeren på en jobb i Liverpool FC, og drømmer om å bli manager for Anfield-klubben.
- Jeg kan få verdifull erfaring og lære av Karl, Alex og John hver dag mens jeg tar trenerkrus. Jeg ønsker å spille i år, deretter får jeg se, uttaler Hamann til Daily Mail.

- Når jeg får lisensen, får jeg se hvor jeg er ønsket. Jeg ville like å bli værende i dette landet, men man vet aldri. Og det ville selvsagt være hyggelig å reise tilbake til Liverpool en dag og jobbe der med noe. Selvsagt ville det være en drøm som går i oppfyllelse å bli manager der.