Torres kan rekke ligastarten

Liverpools medisinske sjef Peter Brukner sier i kveld at Fernando Torres kan begynne å trene om 2-3 uker og spille igjen om 3-4 uker.

”Head of Sports Science and Medincine” i Liverpool, Peter Brukner, bekrefter i kveld til klubbens hjemmeside det man vil oppfatte som positive nyheter på Anfield angående Fernando Torres.

- Den første oppfatningen var at han hadde en beskjeden rift i adductor-muskelen (muskelen fra innsiden av låret og opp til lysken) og legeteamet til det spanske landslaget trodde ikke det var alvorlig.

- Han hadde en MR undersøkelse i går som bekreftet en liten rift i muskelen. Han bør være i stand til å gjennoppta trening om to eller tre uker, og være i stand til å spille igjen innen tre eller fire uker.

Mange fryktet at Nando ville være atskillig lenger ute da han vred seg i smerte i sluttesekundene av VM-finalen. Han vil nå uansett reise på ferie i et par uker og slik sett bli satt lite tilbake av skaden. De siste opplysningene gir håp om at Fernando Torres kan bli klar til ligastart mot Arsenal om en måned.