Torres nær sitt beste

Torres tror han er nær sitt beste nivå nå. Han føler seg sterk og har utholdenhet. Kan gå bra for Liverpool om han fortsetter å score. Liverpool- og Everton-fans satte verdensrekord. Spilte i 31 timer.

Skadeproblemer har ødelagt mye av sesongen for Fernando Torres, men han står likevel med 20 scoringer på 26 kamper fra start. Spissen føler seg skarp, og tror toppformen er svært nær.
- Når du er skadet, er det frustrerende fordi hver spiller ønsker å være i stand til å spille hver kamp, uttaler Fernando Torres til Liverpool Echo.

- Å spille færre enn 30 kamper er ikke veldig mange for en Liverpool-spiller, men jeg spiller nå og scorer mål. Jeg ønsker bare å hjelpe laget.

- Hovedsaken er at jeg er nær mitt beste nå. Jeg føler meg sterk, jeg har utholdenhet.

- Hvis jeg kan fortsette å score mål frem til sesongslutt, kan det gå bra for Liverpool.

Torres første scoring mot Sunderland var hans beste nettkjenning på Anfield denne sesongen. 26-åringen ble byttet ut til stående ovasjoner i det 78. minutt.
- Det var en fantastisk scoring og en fantastisk måte å starte kampen på, fortsetter spanjolen.

- Vi visste at vi måtte starte bra fordi Sunderland er et veldig farlig lag på kontringer.

- Det andre målet var fint fordi forsvareren kom over og Gordon var før høy. Jeg hadde ingen mulighet til å score. Å vente var eneste utvei.

- Lagkameratene bidrar med målgivende. Pasningen fra Glen ved mitt andre mål var fantastisk. Jeg gjør bare jobben min.

(artikkelen fortsetter under bildet)



Liverpool- og Everton-fans satte verdensrekord
Verdensrekorden for den lengste sammenhengende five-a-side-kampen ble slått av av Liverpool- og Everton-fans. Champagnen ble åpnet da de 16 spillere nådde spilletid på 31 timer klokken 19.40 norsk tid i går. Jamie Carragher og Leighton Baines var med å lede sine respektive klubber.

- Dette var en spesiell bragd. Jeg er så stolt av dem. Jeg tror ikke jeg kunne ha klart det selv. Det var veldig vanskelig for dem, men de har klart det nå. De har lagt ned mye trening. Nå har de klart det. Det er fantastisk, uttaler Carragher til Liverpool Echo.

Sluttresultatet ble 686-489 i Liverpools favør. Liverpool-supporter Mick Harwood fikk gullstøvelen for 179 nettkjenninger. Mer enn £20000 ble samlet inn til veldedighet for 23 Foundation, Everton Foundation og Radio Citys Cash For Kids.

Liverpool-legenden Alan Kennedy dømte noe av kampen, og var mektig imponert.
- Jeg trodde ikke de skulle slå rekorden, De begynte i så stort tempo. Jeg trodde på ingen måte at de kunne holde det tempoet, men de gjorde det. Kameratskapet mellom de to lagene var fantastisk.