Torres og Gerrard undersøkes i morgen

Benitez bekrefter at både Torres og Gerrard ble skadet i kveldens kamp mot Reading, og skal undersøkes mer nøye i morgen. Torres glad for at Rodriguez er klar. Mot samarbeid med Genk.

Utslått av FA-cupen og skader på lagets to viktigste spillere. Utfallet av kveldens omkamp mot Reading ble slett ikke hva Rafael Benitez hadde håpet på.

- Begge spillerne vil gjennomføre scans i morgen, og vi får se hva legen sier, uttalte Benitez på pressekonferansen etter kampen.

- Gerrard har problemer med hamstringen, mens Torres vred kneet. Begge spillerne ønsket å bli byttet ut. Yossi Benayoun har problemer med ribbeina, mens Philipp Degen slet med krampe, så vi får bare vente og se.

Benitez ble også bedt om å reflektere over cuptapet for Championship-klubben.

- Det var et meget dårlig resultat. Alle ønsket å gå videre i FA-cupen. Vi klarte det ikke, og er veldig skuffet. Jeg er tenker på fansen som kom og støttet oss som vanlig, og vi er veldig lei oss for at vi ikke kunne vinne for dem.

- Laget jobbet veldig hardt. Straffesparket ble helt avgjørende. Det var mye jeg ikke likte ute på banen, men vi kan ikke forandre på resultatet og må komme oss videre. Det er best å ikke si så mye om dette.

- De hadde noen sjanser, og vi hadde sjanser. De tok vare på sine sjanser. De gjorde det bra, men vi kunne også ha vunnet kampen.

- Det er vanskelig å svelge at vi var i det 92.minutt og ledet kampen. Alt forandret seg da.

- Vi startet andre omgang bedre, og kontrollerte kamper bedre. Men så begynte vi å gjøre feil, og de fikk sjanser.

- Vi benyttet et sterkt lag, og prøvde å vinne kampen. Noen ganger gjør du ditt beste, og det andre laget spiller enda bedre.

- Presset har vært det samme for meg de tre siste månedene. Alle snakker om meg, men jeg jobber hardt med laget mitt. Som manager er jeg skuffet over at vi ikke klarte å avansere i cupen, men nå må vi fokusere på neste kamp mot Stoke.

- Det har vært frustrerende helt fra sesongstart, men vi må fortsette videre. Du vet du ikke kan gi opp. Av og til har du dårlige opplevelser og av og til gode opplevelser. Vi må være klare for neste kamp, og fokusere på fotballen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Torres fornøyd med at Rodriguez er klar
Fernando Torres er glad for at Maxi Rodriguez er klar for Liverpool, og lover å hjelpe argentineren til å finne seg til rette i engelsk fotball. Duoen spilte sammen i to år i Atletico Madrid.

- Han har meget gode holdninger. Han er en vinner, akkurat som alle argentinske spillere. Han er Javier Mascheranos venn også, ikke bare min, så vi kan hjelpe ham de første dagene her i England, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Han kan selvsagt hjelpe meg til å score flere mål. En av hans største kvaliteter er hjelpen han gir spissene. Han vil hjelpe Stevie, Dirk og meg selv til å score mål, for han pleier å notere seg for mange målgivende pasninger.

- Maxi vil være til stor nytte for oss. Jeg spilte sammen med ham i to sesonger i Atletico, og han var en veldig god spiller. Jeg er sikker på at han vil score mål og jobbe hardt. Han er en lagspiller.

- Jeg har snakket med ham månedlig, for jeg har et godt vennskap med ham. Vi snakket alltid om Liverpool, om hvor stor klubben er, og at jeg kunne tenke meg at han kom hit og spilte sammen med meg.

- Han liker Liverpool, mentaliteten og historien til klubben. Jeg er sikker på at han vil bli lykkelig i Liverpool.

- Jeg er sikker på at han kan omstille seg til engelsk fotball. Han er en landslagsspiller som har spilt i VM og sør-amerikanske mesterskap. Han vet hvordan det er å spille på toppnivå.

Mot samarbeid med Genk
Liverpool ser ut til å inngå et samarbeid med den belgiske klubben Genk. Representanter fra de to klubbene skal holde samtaler om dette den kommende uken. Genk-direktør Dirk Degraen og trener Frank Vercautern reiser til Merseyside en av de kommende dagene.

- Vi skal se på hvordan vi kan samarbeide på kort sikt. Liverpool har en veldig stor tropp, og mange spillere får lite spilletid. Genk kan tilby en løsning på det problemet, dersom vi blir tilbudt spillere som kan gjøre troppen vår bedre, uttaler Degraen til Het Belang van Limburg.

- Liverpool ønsker å hente unge talentfulle spillere fra Afrika og Sør-Amerika, men på grunn av britisk lov er ikke dette mulig. Vi kan få spillere til Belgia, og la dem utvikle seg her. Det vil være en vinn-vinn-situasjon for begge klubber. Vi skal diskutere hvordan vi kan samarbeide. For øyeblikket vet vi ikke en gang hvilke spillere vi kan få, legger han til.