Torres ønsker å vite situasjonen

Fernando Torres ønsker å vite hvordan situasjonen til klubben er, men ikke før han er ferdig med fotball-VM. Han vil holde samtaler med Hodgson. Samtidig linkes han igjen til Chelsea av britiske tabloider.

Fernando Torres har ikke kunne prate med en eneste journalist de siste to månedene uten å få spørsmål om situasjonen og fremtiden hans i Liverpool FC. Til tross for at han gang på gang har sagt at han vil konsentrere seg fullt og helt om fotball-VM får han fortsatt spørsmål om hva han tenker om fremtiden, og med pengesterke klubber som Chelsea og Manchester City jagende etter, er det naturlig at Torres vurderer sin fremtid enn så lenge klubben er i Hicks og Gillett sine hender.

- Jeg tenker jeg vil prate med folket fra Liverpool FC når VM er over, så de kan forklare meg hvordan situasjonen egentlig er for øyeblikket, og hvordan det ser ut for fremtiden. Jeg vil også prate med den nye manageren, sier Torres til El Mundo Deportivo.

- Det vil være tid for å prate om Liverpool, men nå ønsker jeg å spille ferdig VM, og så reise på ferie. Jeg har ikke hatt ferie på tre år. Så får jeg fått litt hvile, før vi kan prate om det. Situasjonen vil ikke forandre seg om vi prater sammen nå eller senere.

Samtidig melder alle de britiske avisene at Roman Abramovich har reist til Sør-Afrika, i håp om å få prate med Torres om en overgang til Chelsea. Han skal være forberedt på å legge opp til £50 millioner for spilleren.