Torres skadet i låret

Fernando Torres har pådratt seg en skade i venstre adductor (på innsiden av låret, mot lysken). Liverpool FC holder pusten før det kommer en uttalelse fra Fernando Torres angående alvorlighetsgraden til skaden han pådro seg i VM-finalen mot Nederland. Ifølge Sky Sports skal skaden undersøkes senere i uka.

Det var da Fernando Torres la av gårde på en spurt mot en Nederland-forsvarer at spanjolen plutselig stoppet opp og tydelig hadde vondt. Torres la seg ned, ristet på hodet og beit tennene sammen.

Spania vant og Torres ble verdensmester og kunne tilsynelatende uanfektet ta fatt på seiersskrittene for å hente gullmedaljene. I etterkant har Torres latt seg avbilde i den spanske garderoben sammen med gulltrofeet og Liverpool-skjerf, noe som var godt å se for Liverpool-supportere, som er bekymret for å miste sin juvel. Flyet med verdensmestrene gikk fra Johannesburg i natt og gullvinnerne landet laget i Madrid, der gullfesten nok vil fortsette en stund ennå.

Her landet Vicente del Bosque og gullguttene i formiddag. Men foreløpig er det ikke kommet noe nytt om hvor alvorlig skaden Spania og Liverpools nummer 9 pådro seg er.

Ifølge Liverpools offisielle hjemmeside, liverpoolfc.tv, har Torres skadet venstre adductor (på innsiden av låret, opp mot lysken), noe som nok tyder på at Nando har slått opp sin tidligere lyskeskade. Foreløpig er det ikke kommet noe sikkert om alvorlighetsgraden og hva dette betyr for Torres og eventuelt spill fra ligastarten i august. Daily Mirror spekulerer i to måneders pause, men dette er ikke bekreftet, verken fra Spanias leger, Liverpool FC eller Torres selv.

Ifølge Sky Sports skal skaden til Torres undersøkes senere i uka.