Torres slo opp gammel skade

Journalist Guillem Balague bekrefter at Liverpools toppscorer igjen har problemer med lysken. Daily Mirror antyder åtte uker ute. Diego Cavalieri kan være på vei tilbake til hjemlandet Brasil.

Fremtiden til Torres
Balague sier til Sky Sport News at Fernando Torres slo opp sin lyskeskade helt mot slutten av VM-finalen, og at man trolig først kan få flere opplysninger over omfanget av skaden i morgen. Jornalisten antyder at det ble tatt en sjanse ved å benytte 26-åringen i finalen, influert av angriperens eget sterke ønske om å være involvert.

Balague sier at verdensmesteren nå må bruke litt tid til å tenke over hva han skal gjøre i fremtiden, og om han ønsker å bli på Anfield. Spilleren har foreløpig ikke snakket med Roy Hodgson, og hvordan Liverpool får mulighet til å satse foran neste sesong med spillerkjøp kan få en avgjørende betydning.

Skaden kan også influere en mulig transfer vekk fra Merseyside. Guillem Balague tror at Liverpool allerede har sagt nei på to tilbud fra Chelsea, som synes å være en eventuell favoritt dersom Fernando vil søke seg vekk. Rekkekamerat på landslaget, David Villa, tror også ligamesterne kan være mest aktuelle i så tilfellet, og at Torres ikke vil reise til en klubb som Manchester City hvor han kan få mer penger men ikke spille i Champions League. En vil imidlertid anta at et rekordbud kun vil skje hvis spilleren er helt skadefri.

Daily Mirror hevder at man foreløpig antar at spilleren vil være ute i om lag åtte uker. Vi understreker at dette ikke er bekreftet av verken landslag, klubb eller spiller.

Interesse fra Brasil
Diego Cavalieri skal tidligere ha gitt uttrykk for at han ønsker å reise hjem til Brasil for å fortsette sin karriere i hjemlandet. Ifølge Daily Mail har både Santos og Corinthians nå vist interesse for å hente Liverpools reservekeeper, enten på permanent overgang eller på utlån.