Torres starter ikke mot Unirea

Rafael Benítez opplyser at han ikke kommer til å ta noen sjanser med Fernando Torres. Spissen spiller derfor ikke fra start mot Unirea Urziceni i morgen.

Fernando Torres var tilbake mot Manchester City sist helg etter å ha vært ute med en kneskade i fem uker. Spissen ble byttet inn sent i kampen. Rafael Benítez er selvsagt glad for å ha toppscoreren i spill igjen.
- Vi visste at vi kunne bruke ham mot City. Planen var 15-20 minutter, men han er fortsatt ikke klar. Han trenger kamptrening. Han må spille og trene. Vi får se senere hvordan det går, uttaler Benítez til pressen på Melwood før avreise til Romania.

- Han gjør det veldig bra med fysioterapeutene og fitnesstrenren. Han er virkelig fornøyd. Vi bestemte oss for å ta ham med i troppen (mot City) fordi han trente bra forrige fredag. Nå kan han fortsette og ha fremgang. Han vil bli klar snart.

- Vi må være forsiktig fordi det har gått lang tid. Nå er det et spørsmål om å ta et skritt av gangen. Vi kan ikke presse ham for hardt fordi vi kan miste spilleren, og det er ikke nødvendig. Vi får se hvordan utviklingen går. Vi får vurdere hver dag.

Spørsmålet er om Torres kommer til å spille mot Unirea Urziceni i morgen.
- Det kan han. Vi må se på trening og deretter se hvordan han føler seg. Da får vi ta en avgjørelse, men han kommer ikke til å starte.


Trening på Melwood i dag.