Torres tilbake mot Everton

Roy Hodgson bekrefter at Fernando Torres og Paul Konchesky er spilleklare til Everton-kampen søndag. Fabio Aurelio er også skadefri, men spiller neppe. Antatt lagoppstilling.

Fernando Torres fikk en adductor-skade i 1-2-tapet mot Blackpool, men han og Paul Konchesky vil være tilbake til Merseyside-derbyet.
- Konchesky har hatt en god rehabilitering, og det har også Fernando, så med alt bra kan vi ønske de to velkommen tilbake. Vi får to gode tilbake, men mister en god i Kuyt, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Fernandos sesong har behov for å komme i gang. Den har blitt litt hemmet av skader og det som skjedde i VM. Vi ser en livligere og bedre Torres for hver dag. Det var meget uheldig at han fikk den skaden mot Blackpool, men heldigvis kom det i pausen grunnet landskamper, så han vil ikke miste noen flere ligakamper for oss.

Roy Hodsgon kan fortelle at Fabio Aurelio er i klar etter akilleskaden.
- Aurelio har hatt en god rehabilitering og kan bli vurdert for helgen. Han har vært ute så lenge så det vil være lite trolig at jeg vil benytte ham, men medisinsk sett så er han fysisk frisk til å bli tatt med.

Etter det vi erfaringer vil Liverpool sannsynlig stille med følgende mannskap mot Everton søndag: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Meireles, Poulsen, Lucas, Cole; Gerrard, Torres.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken