Torres tilbakeviser rykter om klubbskifte

Torres ønsker å bli selv om det ikke skulle bli Champions League neste sesong. Han gjentar at klubben trenger flere kvalitetsspillere. Ønsker å være utfordrer til ligatittelen neste sesong.

Liverpool står foran en stor oppgave om det skal bli spill i Champions League neste sesong. De må kanskje vinne de resterende syv kampene og samtidig være avhengig av at konkurrentene avgir poeng. Fernando Torres innrømmer igjen at klubben må fortsterke med kvalitetsspillere til sommeren. Men selv om det ikke skulle bli deltagelse i den gjeveste e-cupen, vil han ikke vurdere et klubbskifte.

- Plassen min er her i Liverpool og England. Jeg har fremdeles tre år igjen av min kontrakt, uttaler 26-åringen til sin egen hjemmeside.

- Jeg tror fremdeles at vi vil ende på fjerdeplass, men kvalifisering til Champions League er ikke det viktgste jeg tenker på.

- Det viktigste er at klubben forsøker å signere kvalitetsspillere, fotballspillere som kan forbedre kavlitten på den nåværende spillerstallen.

- Neste sesong ønsker vi å være utfordrere til Premier League-tittelen, og Champions League eller Europa League, men for at så skal skje trenger vi noen nye signeringer.

Benfica er Liverpools motstander i kvartfinalen i Europa League. Torres advarer mot å tenke på en finaleplass allerede nå.

- Først må vi slå Benfica, et lag med mye tradisjon. Det kommer til å bli et tøft oppgjør ettersom de er et stort lag med store spillere, spillere som er velkjente i Spania - Saviola, Aimar, Di Maria, Cardoza og Javi Garcia.