Torres trolig klar til Fulham-kampen

BBC Sport tror at Torres spiller mot Fulham, selv om han slet med smerter i kneet mot Benfica. Ryan Babel og Maxi Rodriguez startaktuelle mot London-klubben.

Babel var som kjent suspendert mot Benfica i går, etter sitt røde kort i Lisboa. Rodriguez er ikke spilleberettiget i Europa League. Liverpool må fortsatt klare seg uten Fabio Aurelio (lår), Martin Kelly (kne) og Martin Skrtel (metatarsal).

For Fulham er formspissen Bobby Zamora tvilsom med en akillesskade. Gjestene kan også måtte unnvære Simon Davies, som fikk en smell i ribbeina mot Wolfsborg i går. Også duoen Elm (virus) og Pantsil (kne) kan miste kampen. Definitivt ute er Dempsey (lår) og Johnson (kne).

Søndagens kamp kan bli en forsmak på Europaliga-finalen i Hamburg, om de to engelske klubbene vinner sine semifinaler.

Fulham har ingen god statistikk på Anfield, og borteformen i ligaen er også svak. De har ikke vunnet borte siden åpningsrunden i årets Premier League.

Dette er 59.gang Fulham og Liverpool møter hverandre. Liverpool har vunnet 33 av kampene, Fulham 10. Altså 15 uavgjorte kamper. Fulham har ikke slått Liverpool på Anfield på 28 forsøk.

De røde jakter sin niende strake hjemmeseier i ligaen. De har scoret i samtlige av sine siste 27 hjemmekamper i Premier League.

Fulham har på sin side spilt 15 bortekamper i ligaen uten å vinne. De har spilt ni timer og fem minutter med fotball uten å score et bortemål.

Dommer på søndag er Andre Marriner, med Stuart Burt og Andy Newbold som linjemenn. Lee Probert er fjerdedommer.