Torres undersøkes i Spania

Fernando Torres har reist til Spania for å bli undersøkt av knespesialist Ramon Cugat. Rafael Benitez frustrert over at man ikke klarte å få hull på byllen mot Fulham.

Liverpools toppscorer, Fernando Torres, er på plass i Barcelona, der han i formiddag skal oppsøke knespesialist Ramon Cugat.

Liverpool-ledelsen krysser nå fingrene for at Torres skal slippe et nytt langvarig skadeavbrekk, etter at han fikk problemer med høyre kne i kampen mot Benfica. Det er snakk om det samme kneet som Cugat opererte i januar.

Benitez frustrert over manglende uttelling
Liverpool stanget og stanget mot en bastant forsvarsmur i gårsdagens kamp mot Fulham, og klarte aldri å få hull på byllen.

- Fulham lå dypt, var godt organiserte, og vi måtte score. Vi hadde et par sjanser, men deres keeper var god. Det var ikke lett å finne rom når de hadde så mange spillere bak ballen hele tiden, slår Rafael Benitez fast til Liverpool Daily Post.

- Vi forsøkte å være tålmodige, men det var ikke lett å tre igjennom den siste pasningen. Jeg er skuffet, da jeg føler vi hadde nok ballinnehav til å vinne kampen, legger han til.