Torres ventes å starte

Formasjonstrening tyder på at Fernando Torres spiller fra avspark i privatlandskampen mot Argentina. Daniel Agger og Danmark forventer å slå Island.

Ny gjennomkjøring for Fernando
Ifølge avisen AS var dette laget som ble drillet på den argentinske treningen, og som forventes å starte mot Argentina i morgen kveld: Casillas, Arbeloa, Pique, Marchena, Sergio Ramos, Capdevilla, Busquets, Xavi, Fabregas, Navas, Iniesta og Torres. David Villa forventes altså å bli hvilt. Det er imidlertid avtalt at man kan benytte seks innbytter, og Fernando Torres vil ventelig bli en av dem som ikke spiller 90 minutter. Det i en kamp hvor trener Vicente del Bosque har sagt at han ønsker å benytte alle spillerne i troppen som ikke tidligere har spilt tidligere under dette internasjonale oppholdet.


- Norge var heldige
Daniel Agger mener Norge var heldige som vant på Island, før han sammen med Christian Poulsen og de andre danskene skal møte Sagaøya hjemme i Parken i morgen.

- Jeg så ikke kampen selv, men det lyder voldsomt at de slapp inn fire mål, reagerer først Agger etter 4-4 for Portugal mot Kypros. – På den annen side har vi selv scoret tre mål der nede.

- Vi tar gjerne i mot hjelp fra andre, men vi må først og fremst prestere selv.

- Det jeg så Island prestere mot Norge var positivt i forhold til forrige gang vi møtte dem, fortsetter Daniel til Ekstra Bladet. – Jeg vet ikke om Norge skuffet, men det var litt heldige som vant. Det er likevel ingen tvil om at Island er et lag vi forventer å slå.

Sjekk hvilke kanaler som sender hvilke kamper og hvilke røde spillere på vår oversikt over TV-kamper.