Torres vil ha trofé og gode spillerkjøp

Torres mener Liverpool må vinne Europaligaen og ende blant topp fire i Premier League for å redde sesongen. Han oppfordrer også klubbeierne til å bruke penger på spillerkjøp. Billettinfo Arsenal.

Liverpool røk i går ut av FA-cupen etter 1-2-tap mot svakt plasserte Reading fra Championship. Sesongen er i ferd med å renne ut i sanden. Allerede er man slått ut av Champions League og Carling Cup, mens man i Premier League ligger hele 12 poeng bak lederlaget Chelsea. Rafael Benítez' mannskap har dessuten Manchester City, Tottenham og Aston Villa foran seg på tabellen. Det er fem poeng opp til 4.plassen som gir kvalifisering til Champions League neste sesong. Fernando Yorres mener at Liverpool nå må satse på å vinne UEFA Europa League og ta den viktige 4.plassen i Premier League.

- Vi ønsket ikke å vinne Europaligaen på begynnelsen av sesongen, men det er en realitet nå, sier Torres til FourFourTwo.

- Nå må vi vinne den, Alt annet enn å vinne turneringen vil være forferdelig. Hvis vi ikke vinner den, må vi si at det har vært en veldig, veldig, veldig dårlig sesong i Europa.

- Vi må forbedre oss, ta ansvar og komme blant de fire beste, samt vinne noe. Vi har nesten ingen mulighet til å vinne ligaen nå. Vi må få det beste ut av denne situasjonen.

Torres slet med et lyskeproblem før jul, og etter 29 minutter mot Reading måtte han forlate banen med en kneskade som vil holde ham på sidelinjen i seks uker. Han kommer da til å gå glipp av ligakampene mot Stoke, Tottenham, Wolverhampton, Bolton, Everton, Arsenal og Manchester City, samt trolig begge oppgjørene mot Unirea Urzceni i UEFA Europa League. Torres bekymrer seg virkelig for lagets prestasjoner.
- Det er frustrerende. Vi endte på 2.plass forrige sesong. Denne sesongen burde ha vært et vendepunkt for oss, muligheten til å gjøre noe stort.

- Manchester United solgte Carlos Tevez og Cristiano Ronaldo, mens Chelsea ikke signerte noen. Men slik har det ikke vært.

De røde har nettopp hentet Maxi Rodriguez gratis fra Talético Madrid, men Torres håper at eierne vil gi Rafael Benítez god støtte på overgangsmarkedet til sommeren.
- Det er nå eiernes tur. De må signere spillere, slik at dette ikke skjer igjen. Hvis vi ønsker å konkurrere med United og Chelsea, må vi ha en mye, mye mer komplett spillerstall. Vi trenger noen genuine førsteklasses spillere, og vi kan ikke la våre beste spillere gå.

Billettinfo Arsenal borte
Liverpool FC har blitt tildelt 2914 billetter til Premier League-kampen mot arsenal på Emirates Stadium onsdag 10.februar klokken 20.45 norsk tid. Billettene koster £47 for voksne og £23,50 for barn og personer over 65 år. Sesonkgortinnehaver med 12 eller flere bortekamper i Prmeier League forrige sesong kan kjøpe billett fra tirsdag 19.januar. Fra fredag 22.januar gjelder 8 eller flere bortekamper, mens fra mandag 25.januar må vise til fem oppgjør på fremmed gress.