Torres vil ikke kommentere fremtiden

Guardian forsøkte i dag å få en kommentar fra Torres om agentens uttalelser rundt spillerens fremtid, men mislykkes. Fowler tar tre nye år i Australia. Benayoun ut? Montse Benítez blir britisk.

Det har allerede vært veldig mye spekulasjoner rundt fremtiden til Fernando Torres, og flere vil det nok bli i månedene som kommer, enn så lenge de røde ikke får inn nye eiere. Fernando Torres sin agent uttalte seg i går om spillerens fremtid, og sa at hans klient blir på Anfield. Når Fernando Torres i dag ikke ville kommentere uttalelsene vil det nok bli enda flere spekulasjoner i ukene som kommer.

- Jeg har ikke lest kommentarene. Det viktigste for meg nå er VM. Fremtiden min er VM-sluttspillet, og så får vi se senere. For nå, og forhåpentligvis de to neste månedene, tenker og prater jeg kun om VM-sluttspillet, sa Liverpools toppscorer til Guardian.

Guardian spurte også om hva Torres mente om eierskapet i klubben.

- Det er en av de tingene vi må forbedre. Jeg kjenner situasjonen, og prater med chief executive og Rafael Benítez hver uke, og vet hva som foregår. Men på grunn av at jeg kun fokuserer på VM vet jeg ikke hva situasjonen er akkurat nå.

DEBATT: Fernando Torres

- Jeg føler meg bedre. Jeg har trent alene med fitnesstreneren i fem uker, men kan forhåpentligvis trene med lagkameratene mine neste uke. Dersom alt går bra vil jeg være i normal trening på mandag, avsluttet Torres.

Robbie Fowler tar tre nye år i Australia
North Queensland Fury var Robbie Fowlers arbeidsgiver i Australia, men har gått på en økonomisk smell og var nødt til å løslate Fowler fra kontrakten. Han har nå signert en kontrakt hos Perth Glory, og planlegger å ta tre år til som spiller før han tar fatt på treneryrket.

- Jeg anser meg selv enda som ung, selv om jeg ikke er det. Jeg elsker spillet, og ønsker å spille så lenge jeg kan. Jeg ønsker å bli trener, men ønsker å la meg selv spille ferdig først. Jeg tror jeg har en, to eller tre år igjen som spiller, sier Fowler til Guardian.

Robbie Fowler scoret ni mål forrige sesong. Perth Glory sin trener, Dave Mitchell, tror Fowler bli en viktig brikke i laget.

- Han kommer til å bidra med det litt spesielle, den X-faktoren vi kanskje har savnet, sier treneren.

35 år gamle Fowler debuterer for Perth Glory i hjemmekamp mot sin gamle klubb 6. august.

Montse Benítez blir britisk - Benayoun går?
I et nettintervju med The Times-skribentene Tony Barrett og Tony Evans skrev i dag Liverpool-journalist Tony Barrett at ryktene om at manager Rafael Benítez sin kone, Montse Benítez, hadde tatt farvel med vennene sine på golfklubben var usanne. Tvert i mot, så kunne han fortelle at Montse Benítez og barna Claudia og Agata hadde fått britisk statsborgerskap.

På spørsmål om det var noe i ryktene om at Yossi Benyoun var på vei ut av klubben, skriver Tony Barrett at Chelsea er en av flere klubber som er interessert i israeleren. Han forventer ikke at Benayoun vil være i klubben neste sommer.

LINK: Hele nettintervjuet med duoen kan du lese her.