Tottenham stakk - Villa sprakk

Tottenham ligger nå syv poeng foran Liverpool. Aston Villa tapte hele 1-7 mot Chelsea. Benítez ser ikke nedover på tabellen. Steve Bruce tror Liverpool er i stand til å ta fjerde.

Tottenham vant 2-0 mot Portsmouth på White Hart Lane. Spurs har nå syv poengs forspang på Liverpool i kampen om en Champions League-plass, og lagene har like mange kamper spilt.

Aston Villas håp om en 4.plass fikk seg et skikkelig skudd for baugen etter hele 1-7 mot Chelsea på Stamford Bridge. Martin O'Neills mannskap ligger fortsatt på 7.plass, men har like mange poeng og kamper spilt som de røde.

Manchester City, på 5.plass, er to poeng foran Liverpool, men har én kamp til gode. City møter Wigan hjemme på mandag.

Everton har vist fin form den seneste tiden, men klarte bare 0-0 borte mot Wolverhampton i dag. De blå ligger på 8.plass med 49 poeng på 32 kamper. Rafael Benítez frykter ikke at for eksempel Everton skal blande seg inn i kampen om en Champions League-plass.
- Jeg kan ikke kikke nedover. Hvis jeg ønsker å ta igjen Tottenham, så må jeg se oppover. Vi må muligens vinne nesten hver kamp nå om vi skal ta fjerdeplassen, men vi har fortsatt troen på at vi skal klare det, sa Benítez til Daily Mirror i går.

Liverpool møter Sunderland i morgen. Sunderland-manager Steve Bruce tror at Liverpool er i stand til å ta den siste Champions League-plassen.
- Hvis noen kan klare det, kan de det fordi Liverpool fortsatt er et veldig formidabelt lag, sier Bruce.

- De har vært et formidabelt lag så lenge jeg han huske, og de forblir det nå.

- Jeg vet at det har vært mye snakk om dem denne sesongen. Og av deres standard vil de være veldig skuffet over å ikke komme til Champions League og heller ikke være innenfor rekkevidde av å vinne Premier League.

- Men de har fortsatt en god sjanse til å havne blant de fire beste. Det må være tåpelig å avskrive dem.

- Det har gått litt opp og ned for dem denne sesongen, men vi hadde litt flaks på vår side da vi beseiret dem på Stadium of Light med den badeballhendelsen. Det kan godt være at de får den vanlige sterke avslutningen på sesongen.

- Folk er ofte for raske til å avskrive lag. Liverpool er et lag som lett kan få til en rekke med seirer, spesielt med deres historie.

- Herregud, man snakker om Anfield, Gerrard og Torres. Så vi vet det kommer til å bli tøft (mot dem).