Tre eller fire bak?

Venstrebackposisjonen volder Rafael Benitez hodebry foran morgendagens kamp mot Benfica, og manageren antyder at han vurderer å spille med kun tre mann bak.

Det kan med andre ord være duket for en formasjonsendring til den viktige kvartfinalekampen. Emiliano Insua er suspendert og Fabio Aurelio er skadet. Alternativet synes å være at man kjører en av trioen Glen Johnson, Daniel Agger eller Jamie Carragher som venstreback. De har alle erfaring fra spill i den posisjonen.

- I dag trente vi med tre forsvarere, og med ulike spillere i ulike posisjoner. Vi får ta en avgjørelse i morgen, uttalte Benitez på dagens pressekonferanse.

- Vi må være forsiktige med kneet til Torres, men han er i fin form nå. Insua er skadet, men er suspendert uansett. Fabio Aurelio, Skrtel og Kelly er fortsatt skadet, la han til.

Benitez håper at Liverpool klarer å revansjere nederlaget for nettopp Benfica i Champions League i 2006. Den gangen tapte man 1-0 i Portugal og 2-0 på Anfield.

- Situasjonen er helt annerledes nå. Vi har scoret et bortemål, og har en mye bedre tropp nå. Forhåpentligvis vil vi klare oss bedre.

- Benfica er et godt balansert lag. De kan angripe, og de kan også forsvare seg godt. De har selvtillit, så det blir tøft for oss.

- Men vi gjør det bra på hjemmebane, og vi har vært spesielt bra de siste hjemmekampene. Vi vet Benfica er et godt lag, men vi har tro på at vi kan slå dem.

- Dette er en mulighet til å vinne sølvtøy. Det er viktig for folk her, både fansen og oss i klubben. Så vi vil gjøre vårt beste.

- Jeg håper det blir en stor europacupkveld på Anfield. Supporterne vet at de bidrar best ved å støtte laget, så de vil stå bak spillerne.

Benitez ble også spurt om Lionel Messis prestasjoner for Barcelona mot Arsenal i Champions League i går kveld.

- Messi er en fantastisk spiller. Forhåpentligvis klarer Fernando å gjøre det samme i morgen, lød svaret.