Tre røde for England

England spilte i dag en treningskamp mot Platinum Stars i Sør-Afrika. Alle de tre røde fra Liverpool var involvert for hvittrøyene. Glen Johnson markerte seg med svakt forsvarsspill. Usikkert om Torres er med mot Polen.

I prosessen med å bli akklimatisert til heten i Sør-Afrika spilte England i dag en treningskamp mot Platinum Stars. Glen Johnson og kaptein Steven Gerrard startet kampen, mens Jamie Carragher kom inn og spilte høyreback i andreomgang.

England tok ledelsen allerede etter 2 minutter, da Steven Gerrard spilte en god ball inn til Jermain Defoe, som banket ballen i mål. Like etter dummet Glen Johnson seg ut da han lot ballen sprette, og rotet det til så Platinum Stars fikk straffespark. Fra 11. meteren bommet Bradley Grobler, og dermed beholdt engelskmennene ledelsen. Den stillingen sto seg til pause, og de journalistene som var tilstede på kampen sier at spesielt førsteomgangen var svak. Etter at Jamie Carragher kom inn økte Joe Cole og Wayne Rooney ledelsen, og 3-0 ble sluttresultatet.

Torres spares mot Polen?
Spaniasjef Vicente del Bosque har enda ikke bestemt seg for om han vil bruke Fernando Torres i landets treningskamp mot Polen i morgen. Torres er den eneste spilleren i den 23 mann store troppen som enda ikke har vært involvert i noen av oppkjøringskampene.

- Vi får se etter den siste treningsøkten, og høre hva legene og spilleren selv har å si. Han vil spille om det er mulig, men om ikke, så har vi ikke dårlig tid. Det er fremdeles dager igjen for å få han helt frisk, sier del Bosque til det spanske pressekorpset.