Treff oss i Asker og Moss

Supporterklubben fortsetter sin jubileumsturne sammen med Liverpoolhjerters Ragnhild Lund Ansnes kommende helg. Da besøker vi Liverbirdsklubbene i Asker (Drammen) og Moss (Spydeberg), samt boksignering i Oslo. Med oss blir mestvinnende spiller gjennom tidene, Phil Neal. NB Oppdatert med riktige tidspunkt.

Supporterklubben var 30 år i august og hadde planlagt stor feiring i Oslo i forbindelse med den planlagte treningskampen mot Vålerenga. Da den kampen ble avlyst har vi i stedet valgt å reise “land og strand” rundt og besøke røde venner der de er.

Tidligere har vi vært i Honningsvåg, Alta, Trondheim, Oslo, Mandal, Tromsø, Bodø, Hamar og Lillehammer. På programmet før jul står Drammen/Asker, Moss/Spydeberg, Ålesund, Stavanger, Farsund og Egersund.
Dette er for oss en fantastisk hyggelig måte å komme i bedre kontakt med små og store miljøer som finnes over det ganske land. Spesielt i et jubileumsår.

Til helgen er det altså Asker (Drammen) og Moss (Spydeberg) som får besøk og følgende program er satt opp:

Sted: Bar(t), Torget, Asker

TID: 19.00
Boksignering: klokka 16-17, Norli Trekanten kjøpesenter Asker
 
Fredag 22. oktober kommer supporterklubben representert av den ene halvdelen av duoen som stifta klubben på gutterommet for 30 år siden, Torbjørn Flatin, på besøk til Liverpoolhjerter i Asker og Drammen. Flatin er den dag i dag brennede opptatt av LFC som redaktør av både medlemsbladet "The Kopite" og et av Norges mest trafikkerte nettsteder: liverpool.no.
 
Med seg har han Ragnhild Lund Ansnes, forfatter av braksuksessen "Liverpoolhjerter", ei reise i norske Liverpool-supporteres sterkeste minner. Boka kom i høst og er tidenes første offisielle klubbutgivelse fra LFC utgitt på et annet originalspråk enn engelsk og viser hva fotball gjør med fansen. I Asker deler hun med oss noe av alt det utrolige hun fant ut i løpet av de tre årene hun skrev boka. 
 
I tillegg har supporterklubben med seg Liverpool FCs mestvinnende spiller gjennom tidene: Phil Neal.

Neal, som fikk sitt legendariske mellomnavn "Gris" av Bjørge Lillelien under en landskamp mellom Norge og England i 1981 spilte hele 417 kamper på rad (i nesten sju år i strekk!) i den røde trøya. Det er en rekord i engelsk fotball som skal bli vanskelig å noensinne slå. Neal er en fantastisk historieforteller -og som vinner av hele fire europacupfinaler og åtte ligamesterskap har han sine utrolige historier i ermet.
Mange av dem deler han med Drammen og Asker fredag kveld.   
 
Boksignering
På tidlig ettermiddag kan hvem som helst møte Liverpool-legenden Phil Neal og forfatter Ragnhild Lund Ansnes på Norli, Trekanten kjøpesenter i Asker klokka 16 -17.
 
Mer info:
http://liverpoolhjerter.no
http://en.wikipedia.org/wiki/Phil_Neal23. oktober:
Boksignering: klokka 12-13, hos Torshov Sport på Torshov i Oslo.


STED: Øya Bar, Moss
TID: klokka 18.00
Boksignering: klokka 15-16, hos Libris på Amfisenteret i Moss.

På Øya Bar i Moss blir det samme program som i Asker. Dere vil altså få møte Phil Neal, Torbjørn Flatin fra Supporterklubben(LFCSCSB) og KOP SHOP vil også være der med salg av drakter og andre Liverpool-effekter v/Ole Herman Borgan. Her kan du få kjøpt den perfekte julegave til både deg og resten av familien.

Dette vil bli en fantastisk kveld med historier fra boka, Phil Neal vil fortelle fra sin fantastiske fotballkarriere. Torbjørn Flatin vil fortelle historier fra Supporterklubben og Ragnhild forteller fra boka si og signerer sammen med Phil Neal.

Det blir også muligheter til å få tatt bilde sammen med Phil Neal og en av de store pokalene Liverpool har vunnet vil være på plass og kan være med på bildene. La ikke muligheten gå fra deg. Skaff deg billett og hold av denne lørdagen.

Dette blir en uforglemmelig kveld, så her oppfordre vi alle som har mulighet til å komme.Det blir begrenset antall billetter, så "førstemann til mølla"-prinsippet vil gjelde. Det vil bli solgt 140 stk. billetter. Sjekk hjemmesiden til Moss Liverbirds for mer info:

http://www.liverbirdsmoss.com/

Det vil bli boksignering ved Ragnhild Lund Ansnes og Phil Neal på Libris på Amfi-senteret i Moss, kl 15.00-16.00 på lørdag.