Trekker på skuldrene av Babels twittring

Ryan Babel avslørte tidligere i dag at han hadde blitt vraket fra troppen til morgendagens kamp. Benitez lar seg ikke affisere av Twitter-stuntet. Ving har ledige plasser på Everton-kampen.

BBC Sports har konfrontert Rafael Benitez med at Ryan Babel har offentliggjort detaljer omkring morgendagens laguttak på Twitter. Det tar Liverpool-manageren med et skuldertrekk.

- Når man har problemer, reagerer folk forskjellig. Alle føler behov for å snakke. Alle har Twitter. Det er umulig å forhindre at folk prater. Det er ikke som i gamle dager. Det handler om mer enn bare fotball, kommenterer Benitez.

Babel la først ut en melding hvor han skrev:

- Hei, folkens. Jeg har skuffende nyheter. Jeg reiser ikke til Stoke. Manageren har vraket meg fra troppen. Uten noen forklaring.

Utover ettermiddagen fulgte Babel opp med flere nye meldinger:

- Hva har skjedd etter den gode første sesongen? Jeg scoret 10 mål, og var årets unge talent, men i fjor og denne sesongen har jeg ikke sluppet til i det hele tatt.

- Jeg kan fortelle dette til alle, jeg har aldri diskutert eller kranglet med manageren. Jeg holder alltid en lav profil. Så jeg lurer på hva som er årsaken til dette.

- Når og hvor gikk ting galt? Det er tydelig noen som støtter meg, og noen som ikke støtter meg. Det er normalt. Jeg tror på meg selv.

- En dag vil folk få se hva jeg er kapabel til, om det blir i LFC eller et annet sted vet jeg ikke. Jeg beholder troen.

- Jeg er ikke redd for å dele dette med folk, for det er sannheten. Det finnes ingen hemmeligheter.

- I en fotballkarriere er det oppturer og nedturer. Alle spillere har dem.

- Tiden vil definitivt komme, hvor jeg gjør det bra hver eneste dag. Jeg bekymrer meg ikke. Gud er god. Ja, det er han.

Ving har ledige plasser på Everton-kampen
Supporterklubbens samarbeidspartner på reisesiden, Ving, opplyser at de har fått noen få ledige plasser til hjemmkampen mot Everton på Anfield lørdag 6.februar.

For bestilling ring 23 15 58 50 eller epost: [email protected].