Trener berømmer Duran

John McMahon er glad for å ha Francisco Duran aktuell for spill igjen, etter at den unge spanske midtbanespilleren har vært igjennom tre korsbåndskader.

Francisco Duran kom til Liverpool for snart tre år siden, men spilleren som fyller 22 år neste måned har vært langt mer på behandlingsbenken enn ute på det grønne gresset. Den kreative midtbanespilleren har måttet gjennomføre tre korsbåndoperasjoner under sin tid på Merseyside, to i sitt høyre kne og ett i sitt venstre. Det at han derfor var tilbake som innbytter på reservelaget mot Tranmere i forrige uke er derfor en bedrift i seg selv.

- Fran er en fantastisk gutt å ha her og det er stort å han ham tilbake i spill igjen, sier trener for reservelaget, John McMahon, til liverpoolfc.tv.

- Han er en veldig smart spiller med en god fotballhjerne. Han kan se gode pasninger og har mye entusiasme. Han har alt som skal til for å bli en proffspiller.

- Vi er virkelig glade for å se ham tilbake og han viser sine kvaliteter på trening og ute på banen. Vi krysser alle våre fingre for at Fran nå kan holde seg skadefri og få utvikle seg videre.

- Han er virkelig sterk mentalt. Han har greid å holde fokus og vært fast bestemt på å komme tilbake igjen. Å ha en korsbåndskade er ille nok, men når du får tre da kreves det virkelig mental styrke.

- Den medisinske staben fortjener et klapp på skulderen. De har jobbet hardt sammen med ham og greid å få ham tilbake.