Trio godt fornøyd

Lauri Dalla Valle, David Amoo og Nathan Eccleston er fornøyd med kampen mot Kaiserslautern, men skuffet over resultatet. Alle følte de lærte mye på treningsleiren i Sveits. To røde i U19-semifinalene.

Når alle VM-spillerne fikk fri og ferie fra treningsleiren i Sveits var det en ung tropp Roy Hodgson tok med seg utenlands for årets pre-season. Mange unggutter har fått sjansen og fått verdifull erfaring. Lauri Dalla Valle, David Amoo og Nathan Eccleston var alle fornøyd etter kampen mot Kaiserslautern i går.

- Hele laget jobbet veldig hardt. Vi har et veldig ungt lag som spilte mot et rutinert Bundesliga-lag, så vi kan være fornøyd med vår prestasjon. Jeg føler jeg har lært mye på denne treningsleiren. Alle har jobbet bra og alle har forbedret seg. Roy Hodgson har mye erfaring og kan omtrent alle sider av spillet. Målet mitt for sesongen er å få noen minutter for førstelaget, og jeg skal gjøre det jeg kan for å få det til, sier Dalla Valle til Liverpoolfc.tv.

- Det var et skuffende resultat, men Kaiserslautern spilte bra. Vi har en bra lagånd, og spillet vårt har gitt oss selvtillit. Alle er fornøyde, sier David Amoo.

- Vi ønsker alle å imponere den nye manageren. Vi er alle nye spillere for han, så vi er i samme båt.  Begge kampene har vært veldig tøffe. Det er klart at førstelagsfotball er annerledes fra reservelagsfotball. Jeg fikk litt erfaring fra det forrige sesong, og jeg føler at disse to kampene har hjulpet på den fysiske formen. Jeg håper å få trene med førstelaget fast, avslutter Nathan Eccleston.

To røde i U19-semi
Både Dani Pacheco sitt Spania og Chris Mavinga sitt Frankrike er klar for semifinale i U19 EM. Det endte til slutt 1-1 i England-Frankrike i går, da engelskmennene utlignet på overtid. Dermed gikk begge nasjonene videre. På grunn av gule kort og fare for suspensjon satt Liverpool-spilleren på benken i hele kampen.

Semifinalene spilles på tirsdag. Pacheco og Spania møter England, mens Mavinga og Frankrike møter Kroatia.