Trio om Benítez’ avgang

Kuyt synes det var trist at Benítez har forlatt Liverpool. Skrtel mener ledelsen måtte gjøre forandringer, og de valgte å sparke Benítez. Grobbelaar synes Benítez burde blitt avskjediget tidligere.

Dirk Kuyt ble meget skuffet da han fikk nyheten om Rafael Benítez’ avgang.
- Jeg er trist over å se Rafa gå. Han var manageren som hentet meg til Liverpool. Jeg synes han er en flott manager, uttaler Dirk Kuyt ifølge diverse tabloidaviser.

- Han var svært viktig for Liverpool. Han vant Champions League og gjorde vidunderlige saker for klubben.

- Jeg vil bare takke Rafa for at han hentet meg til Liverpool og gjorde meg til den spilleren jeg er nå.

Martin Skrtel vet at ledelsen innså at det måtte gjøres forandringer, og de valgte å sparke manageren. Slovaken takker Benítez for hans bidrag og ønsker ham lykke til videre.
- Ledelsen trengte å gjøre noen forandringer, og de sparket Rafa. Hva kan vi gjøre, uttaler Skrtel til The Independent.

- Ingenting. Vi er bare spillere. Vi må vente på den nye manageren.

Skrtel er usikker på hvem som vil etterfølge Rafael Benítez.
- Jeg vet ikke. Rafael Benítez brakte meg til klubben, og jeg er glad for det. Nå må vi vente på den nye ledelsen. Vi skal forsøke å gjøre det bedre enn sist sesong.

Bruce Grobbelaar mener Rafael Benítez burde vært avskjediget da det ble klart at Liverpool ikke ville kvalifisere seg for Champions League 2010/11.
- Liverpool-skipet har grunnstøtt fordi personen som har dratt har brukt £248M, og se på spillerne vi har, uttaler Bruce Grobbelaar ifølge Daily Star.

- Som Liverpool-fan blir jeg dårlig av hva som har skjedd. Han har kastet bort penger, og så sier han at de må betale enda £20M for å bli kvitt ham? Det er latterlig.

- Hvorfor? Fordi han ønsker å ta med seg støtteapparatet. Jeg er veldig sint på det han har gjort med klubben.

- Jeg blir også sint når han står frem og sier at han ikke kan ta fjerdeplassen. De burde han sparket ham da det ble matematisk umulig. Han hadde så tro på det og var så kontant på hva han kunne klare. Når han ikke klarer det, er det et slag i ansiktet.

- Det er et stort hull i skipet. Vi må tette igjen det hullet.

Grobbelaar mener det er kun én mann som bør ta over Liverpool.
- Vi trenger noen som har vært i Liverpool hver eneste dag. Den mannen er Kenny Dalglish. Han ville ikke ha kommet og spurt om mye penger. Andre managere vil kreve millioner og en langtidskontrakt. Kenny elsker spillet. Han elsker folkene i Liverpool og han har vært i klubben hele tiden.

- De burde gi ham sjansen, hvis bare får ett år. Hvis de kommer tilbake i Champions League, kan de finne en manager som var karismatisk nok til å ta over. Jeg synes at boot room-mentaliteten bør komme tilbake i klubben. Det er der alt bør begynne igjen – i Liverpools boot room.