Trio til topps med England U17

Raheem Sterling, Matthew Regan og Adam Morgan var i helgen med å vinne en firenasjonersturnering med England U17. To tap for Danmark U18 med Nicolaj Køhlert.

England U17 vant i helgen en firenasjonersturnering på hjemmebane. Liverpool-spillerne Raheem Sterling, Matthew Regan og Adam Morgan var blant spillerne i 18-mannstroppen.

I første kamp mot Tyrkia i Lincoln onsdag 25. auagust lå England under 0-2 til pause, men kom tilbake til 2-2. Matthew Regan scoret utligningsmålet åtte minutter etter sidebyttet. Midtstopperen spilte hele kampen, mens Raheem Sterling ble byttet ut i det 72. minutt. Adam Morgan entret banen i det 85. minutt.

To dager senereble Australia beseiret 4-0 foran drøye 2000 tilskuere på Blundell Park i Grimsby. Både Matthew Regan og Adam Morgan startet kampen, men ble byttet ut etter henholdsvis 56 og 64 minutter. Raheem Sterling kom inn i pausen og scoret Englands tredje mål tre minutter ut i andre omgang.

England sikret turneringsseieren  i går etter 3-1 mot Portugal på Glanford Park i Scunthorpe. Ingen av Liverpool-spillerne kom på scoringslisten denne gang. Raheem Sterling spilte samtlige 80 minutter, mensMatthew Regan (inn 50.min) og Adam Morgan (inn 65.min) var innbyttere.

To tap for Køhlert
Nikolaj Køhlert var med da Danmark U18 tapte to privatlandskamper mot Frankrike U18 i forrige uke. I Farum på tirsdag vant Frankrike 2-0, og midtbanespilleren var på banen hele kampen. To dager senere på Gladaxe stadion tok Frankrike ledelsen 2-0. Danmark kom tilbake til 2-2, men Frankrike scoret vinnermålet i det 53. minutt, kun ett minutt etter at Køhlert var byttet inn.