Trio tilbake?

Liverpool Daily Post melder at tre av spillerne som har gått skadet den siste tiden kan være tilbake mot Chelsea, men David N'Gog kan være ute. Lokalavisen melder også at den franske U21-spilleren Dimitri Payet er høyaktuell for Liverpool.

Liverpool Daily Post skriver i dag at både Dirk Kuyt, Fabio Aurelio og Ryan Babel nå skal ha ristet av seg skadene som har plaget dem den siste tiden, og trioen skal være aktuell for troppen mot Chelsea i morgen.

Dirk Kuyt var tilbake i full trening igjen sammen med den øvrige førstelagstroppen i går, etter tre uker på sidelinja med en ankelskade. Men først etter dagens treningsøkt vil det tas en endelig avgjørelse om han blir involvert mot Chelsea eller ei.

Lokalavisen skriver imidlertid at Liverpool kan måtte greie seg uten David N'Gog, etter at han ble stemplet stygt på skinnleggen i torsdagens kamp mot Napoli.

Videre melder Daily Post at Liverpool kan komme til å hente den franske U21-spilleren Dimitri Payet fra St Etienne i januar. 23-åringen er midtbanespiller, og blir fulgt av flere klubber etter imponerende spill denne sesongen. Liverpool har imidlertid seilet opp som favoritter til å sikre seg spilleren, grunnet linken til Damien Comolli. Liverpools nye Director of Football Strategy hadde som kjent St Etienne som sin forrige arbeidsgiver.