U18 i aksjon igjen etter pause

Når Liverpool U18 gjester Bolton på lørdag, vil det være tre uker siden sist de spilte kamp. Dette lange oppholdet skyldes blant annet at bortekampen mot Manchester United ble utsatt.

Liverpools bortekamp mot Manchester United var opprinnelig terminfestet til sist lørdag, men ble altså utsatt. Helgen før det var det spilleopphold for alle lagene i Premier Academy League, fordi ligaen holdt trenerutviklingskurs.

Rodolfo Borrell og hans gutter ivrer nå etter å komme i gang igjen etter det som vil være et spilleopphold på tre uker. De møter tabelltreer Bolton Wanderers på Eddie Davies Football Academy klokken 12.00 kommende lørdag. Selv ligger Liverpool nede på sjuendeplass på tabellen, noe som er fjerde sist.

Liverpool står bokført med 14 poeng på ni kamper, mens Bolton har 20 poeng på ti kamper. En seier er derfor påkrevet for Borrell og hans gutter på lørdag, om de skal få heng på tetlagene.

Liverpool har vunnet fire av sine ni spilte kamper, men har tapt de siste to, mot Blackburn Rovers og West Bromwich Albion.

Liverpool Daily Post melder at Borrell skulle kunne stille med fullt lag mot Bolton i helgen, nå som det ikke pågår ungdomslandskamper. Blant annet vil vingen Raheem Sterling (bildet) være tilbake etter å ha briljert for England U17.