U18 tapte for Wolves

Liverpool U18 tapte i dag 2-1 for Wolves i en seriekamp på akademiet i Kirkby. Gjestenes vinnermål kom ti minutter før full tid. Lauri Dalla Valle nettet for Liverpool.

Wolverhampton fikk dermed revansje for nederlaget i FA Youth Cup på Anfield i slutten av november. Da lagene møttes i seriekamp i Wolverhampton to uker tidligere, vant Wolves med samme sifre som i dag.

Det var gjestene som fikk den første sjansen i dagens kamp, da James Spray skjøt utenfor etter fem minutters spill, etter godt forarbeid av Kyle Bennett på venstreflanken.

Wolves startet kampen bra, og Andre Landall var nær ved å gi gjestene ledelsen fem minutter senere, da han sjøt utenfor etter en kontring på høyresiden av Nathaniel Mendez-Laing.

14 minutter ut i kampen tok så Wolves ledelsen på en dødballsituasjon. Bennetts corner fra venstre ble headet i mål fra skrått hold av Landall.

Liverpool utlignet imidlertid bare åtte minutter senere, ved Lauri Dalla Valle. Christopher Buchtmann sendte i vei et presist gjennomspill, og finnen gjorde ingen feil alene med keeper.

Fire minutter senere var Dalla Valle frempå igjen, men finnen headet utenfor på Tom Ince sitt innlegg fra venstre.

Like etterpå var Michael Ngoo frempå, men godt keeperspill fra Aaron McCarey hindret de røde i å ta ledelsen.

Fem minutter før pause hadde Wolves en stor sjanse, da Mendez-Laing skjøt utenfor fra god posisjon i utkanten av straffefeltet. Enda nærmere var gjestene tre minutter senere, da Craig Roddan felte Landall like utenfor straffefeltet, og Nathan Rooney skrudde frisparket like utenfor.

Liverpools midtstopper Andre Wisdom gikk på et fantastisk raid på høyreflanken like før pause. Ungdomslandslagsspilleren tok seg forbi tre forsvarere, før han skrudde ballen like utenfor bortre stolpe.

Andre omgang startet i et voldsomt tempo. Wolves-keeper McCarey klarte å få fatt i et frispark fra høyre fra Roddan, selv om han ble satt under sterkt press av Ngoo og Stephen Sama. I andre enden av banen måtte Tom Ince gjøre en stor defensiv innsats for å hindre Landall i å score.

Etter en times spill fikk Dalla Valle en ny stor sjanse etter en Ngoo-heading, men han fikk ikke kraft bak avslutningen fra skrå vinkel.

Begge lag kjempet hardt for å få kontroll over kampen, og Jack Robinson og Spray fikk begge se det gule kortet etter en intern fight, og Roddan ble også notert i dommerens bok for en felling.

Rooney var nær ved å gi gjestene ledelsen med et hardt skudd som Liverpool måtte gi corner på.

Kvarteret før slutt var Buchtmann nær ved å gi de røde ledelsen, men han skjøt utenfor etter å ha skjært inn fra høyre.

Så, med ti minutter igjen å spille, kom gjestenes vinnermål, da Landall scoret fra kort hold.

Dalla Valle var nær ved å utligne tre minutter senere, men hans heading gikk like utenfor. På overtid slapp McCarey en corner under press fra Robinson, men Wolves fikk klarert i panikken som oppstod.

Liverpool hadde fire cornere på overtid, men klarte ikke å få ballen i mål.

Liverpools lag: Deale Chamberlain, John Flanagan, Jack Robinson, Andre Wisdom, Stephen Sama, Craig Roddan, Christopher  Buchtmann, Conor Coady, Lauri Dalla Valle, Tom Ince, Michael Ngoo (Krisztian Adorjan 85). Ubenyttede reserver: Michael Ihiekwe, Chris Oldfield, Alex Cooper, Kristjan Emilsson.

Wolves: Aaron McCarey, Jack Metcalf, Jamie Reckord, Nathan Rooney, John Dunleavy, James Parsonage (Paul McCone 68), Nathaniel Mendez-Laing, David Davis, James Spray, Andre Landall, Kyle Bennett.

Kilde: Liverpoolfc.tv