U18 vant 6-0 på bortebane

Liverpool U18 leverte en meget sterk prestasjon da de i ettermiddag slo Bolton hele 6-0 på bortebane. Dermed rettet de opp inntrykket etter tap for Blackburn og West Bromwich i de to foregående kampene.

Bolton hadde kun sluppet inn sju mål på sine ti første kamper denne sesongen. Nå fikk de nesten like mange i sekken på 90 minutter.

Sideback Brad Smith ga Liverpool ledelsen før pause. Toni Silva økte til 3-0 med to raske scoringer tidlig i annen omgang. Deretter fulgte Michael Ngoo (bildet), Adam Morgan og Kristjan Gauti Emilsson opp med hver sin nettkjenning.

- Vi slo tilbake etter to svake resultater, med en fantastisk forestilling. Nå må vi fortsette å jobbe hardt for å forbedre oss fra dag til dag. Vi kan ikke tillate oss å bli høye på pæra etter en storseier som dette, kommenterer trener Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

Liverpool U18: Belford, Flanagan, Smith, Sama, McGiveron, Coady, Sterling(Walsh), Aylmer (Morgan), Ngoo (Sumner), Emilsson, Silva.
Ubenyttede reserver: Poor, Wearing.