Uavgjort for Pacheco

Spania U19 spilte 1-1 mot Norge U19 i den første kampen i Eliterunden. Pacheco med forarbeidet til Spanias mål. Chris Mavinga tatt ut til treningskamper for Frankrike U19. Begge mister miniderbyet.

Spania U19 åpnet gruppespillet i Eliterunden med å spille 1-1 mot Norge U19 på Anadolu University i tyrkiske Eskisehir. Dani Pacheco var på banen samtlige minutter.

Tippeliga-komet Lars Sætra er imponert over Dani Pacheco etter U19-kampen mellom Norge og Spania.
- Pacheco kom gjennom og skjøt i tverrliggeren. Returen satte Rochina i mål. Du ser at han (Pacheco) er farlig. Han er kjempegod med ballen i beina og er veldig god på de første meterne, forteller Sætra til Nettavisen.

I en annen kamp i gruppen beseiret Tyrkia Aserbajdsjan med 2-0. Spania møter vertsnasjonen på fredag, samme dag som Liverpools reservelag møter Burnley på Turf Moor.

Gruppespillet avsluttes mot Aserbajdsjan på mandag. Kun gruppevinneren går til EM-sluttspillet som arrangeres i Frankrike 18. til 30. juni.

Mavinga uttatt på Frankrike U19
Frankrike er som arrangør automatisk kvalifisert til EM-sluttspillet for U19-landslag. Derfor lader franskmennene opp med to privatlandskamper mot Montengero 20. og 22. april i Clairefontaine, og Chris Mavinga er tatt ut i troppen som nylig ble offentliggjort.

Både Chris Mavinga og Dani Pacheco vil da miste reservelagskampen mot Everton 20.april, og Pacecho er da heller ikke aktuell for førstelaget mot West Ham dagen før.