Uavgjort i Portugal

Algarve-turneringen for U17-landslag startet i dag, og det ble uavgjort for alle fire Liverpools representanter. England spilte 1-1 mot Frankrike, mens Portugal spilte 0-0 mot Ukraina.

Liverpools Toni Brito Silva ble byttet ut ved pause i vertsnasjonens målløse forestilling mot Ukraina på Estádio Municipal Bela Vista i Parchal. Om det var en skade eller rent taktiske årsaker til at Silva ble byttet ut, sier rapportene ingenting om. Portugal dominerte kampen fra start til slutt, men klarte aldri å få hull på byllen trass i mange sjanser.

Conor Coady var Englands kaptein i kampen mot Frankrike på Estádio Capitão Josino Costa i Lagoa, og både han og de to andre Liverpool-spillerne, Jack Robinson og Andre Wisdom (bildet), spilte hele kampen. Arsenal-spissen Benik Afobe ga England ledelsen tidlig i andre omgang, men Frankrike utlignet 11 minutter senere.

I morgen spiller Portugal mot Frankrike, mens England møter Ukraina.