UEFA etterforsker rasismepåstander

UEFA bekrefter at de vil etterforske påstandene om at enkelte Rabotnicki laget apelyder mot Liverpools fargede spillere. Liverpool U18 spilte 2-2 mot Hibernian U18. Insua klar i dag?

I gårsdagens kamp i Skopje ble det laget apelyder mot Liverpools mørkhudede spillere David N'Gog og David Amoo. Makedonia har også tidligere slitt med rasisme på tribunene, og ble bøtelagt av UEFA for rasisme i en landskamp mot England i 2003. Den gang var det Emile Heskey, Sol Campbell og Ashley Cole som fikk gjennomgå.

- Vi er klar over saken, men vi venter på rapport fra UEFA delegaten og dommeren, bekrefter UEFA til The Guardian.

U18-laget spilte uavgjort
Liverpool U18 har vært i Skottland, hvor man tapte 1-0 i en kamp mot Celtic, og spilte uavgjort 2-2 mot Hibernian. Hibernian tok ledelsen, før Poor utlignet til 1-1. Hibs scoret så igjen, før Raheem Sterling utlignet til 2-2.

Startoppstilling: Belford, Poor, Smith, Sama, Regan, Roddan (kaptein), Clair, McGiveron, Morgan, Adorjan, Walsh.

Insua klar idag?
I følge rapporter fra Italia kommer Fiorentina til å bekrefte kjøpet av Emiliano Insua fra Liverpool i dag. De røde har akseptert et bud på argentineren fra lengst, og draktnummeret hans har blitt gitt til Danny Wilson. Spilleren har ikke klart å komme til enighet med Fiorentina om sin personlige avtale, før nå, om man skal tro på ryktene fra Firenze.