Uke 29

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 25. juli:

Formann Gilbert Stellardo i Nice bekrefter at man har samtaler med West Ham angående et mulig salg av Loic Remy, og at østkantfolket samt Fenerbahce er de eneste klubbene man har snakket med. - Vi har hørt om interesse fra Liverpool, Chelsea og Arsenal, men det har aldri vært noe kontakt fra de klubbene.
L'Equipe

Hovedtrener Didier Deschamps sier at det ikke vil være logisk å selge venstrebacken Taye Taiwo, og at Marseille vil prioritere å kjøpe heller enn å selge spillere. Taiwo har vært linket til Liverpool.
L'Equipe

Liverpool skal være en av flere klubber som har venstrebacken Carlos Salcido hos PSV Eindhoven i kikkerten, slik det også har blitt rapportert tidligere. 30-åringen sies å ha en prislapp på £2,5M og ved siden av de røde skal også Valencia, Roma og Wigan være interessert.
Daily Mirror

Rafael van der Vaart uttaler at han har hørt interesse fra både Liverpool og Chelsea, og føler seg smigret over ryktene. Han vil høre hva de to klubbene har å si, og ønsker aller helst førstelagsfotball.
Daily Star Sunday

Selv om Steven Gerrard nå har sagt at han blir i Liverpool neste sesong har ikke José Mourinho gitt opp håpet om å få han til Madrid. Portugiseren forsøker nå å overtale Real Madrid-styret om å legge inn et bud på £30 millioner for Liverpool-kapteinen.
The Mail on Sunday


Fredag 23. juli:

Milans chief executive Adriano Galliani avviser at Liverpool-linkede Klaas-Jan Huntelaar er på vei bort som følge av rapporter om at Anfield-klubben vil forsøke å få ordnet en låneavtale for spissen.
- Huntelaar? Han vil bli værende hos oss, sier Galliani.
La Gazzetta dello Sport.

Liverpool settes i forbindelse med den anvendelige tyske landslagsspilleren Marcell Jansen ettersom Roy Hodgson er på jakt etter en ny venstreback. 24-åringen har spilt i flere ulike posisjoner, blant annet i forsvar og på midtbanen, for sin nåværende klubb Hamburg SV.
metro.co.uk

Det er uaktuelt for Manchester City å selge Wayne Bridge til Liverpool, selv om de henter inn Kolarov for £17 millioner i samme posisjon. City-manager Mancini skal ønske å ha to spillere i hver posisjon, og det er noe Wayne Bridge har godtatt - for han har tre år igjen av sin kontrakt og trives på Eastlands.
ESPNsoccernet

Taye Taiwo har tidligere ønsket seg til Liverpool, og nå ønsker han seg bort fra Marseille. Venstrebacken kan være en mulig løsning på de rødes problemer i akkurat den posisjonen.
givemefootball.com

Rafa Benítez skal ha satt Dirk Kuyt som sitt førstevalg som erstatter for Mario Balotelli som er på vei til Manchester City eller Manchester United.
Daily Mail

Roy Hodgson skal være villig til å legge £12 millioner på bordet for West Ham-spissen Carlton Cole, samtidig som han vil la David N'Gog forlate klubben.
Metro

Liverpool blir fortsatt linket til Wigans Maynor Figueroa på venstrebacksplass, men også PSV Eindhovens Carlos Salcido har blir linket. Salcido imponerte stort for Mexico i VM, og jaktes også av flere andre Premier League-klubber. Deriblant Wigan.
Liverpool Echo


Torsdag 22. juli:

Roy Hodgson forsøker å hente Sami Hyypiä tilbake til klubben, og vil tilby finnen en rolle som spillende trener.
The Mirror

Liverpool skal være i ferd med å fullføre en byttehandel, hvor Klaas-Jan Huntelaar blir rød, mens Ryan Babel flytter til Milano for å spille for AC Milan. Det ble rapportert at Huntelaar landet på Manchester Airport på tirsdag, for å holde samtaler med flere interesserte klubber, som Manchester City, Manchester United og Everton.
Il Corriere dello Sport

Hodgson vil fortsette å fylle på med engelske spillere, og Liverpool står klar med £8 millioner for å sikre seg Wayne Bridge.
Daily Express

De røde skal ha pekt seg ut Paul Konchesky som et mulig alternativ for venstrebacken, og håper å sikre seg venstrebacken fra Fulham for £2 milioner. 29-åringen er en mann Roy Hodgson kjenner godt fra sin tid i Fulham.
Betfairfootball.com

Liverpool og Inter har åpnet forhandlinger om en overgang for Javier Mascherano. Overgangssummen ser ut til å bli på rundt £25 millioner, og Massimo Moratti forventer at en overgang snart kan fullføres.
Daily Telegraph

Albert Riera vil signere for Olympiakos i en avtale verdt £4 millioner i løpet av få dager.
Daily Telegraph

Roy Hodgson skal ha tilbudt Damien Plessis og Nabil El Zhar til Nice for å få senket prisen på Loic Remy. Begge skal bli verdsatt til £700,000 - og håpet er å få Remy noe billigere enn for de £14.3 millionene Nice krever.
The Mirror

Wayne Bridge skal være de rødes førstevalg som ny venstreback, og man skal på Anfield ha god tro på at man kan sikre seg 29-åringen (30 neste uke) dersom Manchester City får sluttført kjøpet av Alexander Kolarov, som de tidligere i uken kom til enighet med Lazio om overgangssum for.
The Mirror

Manchester United er nå favoritter til å sikre seg den belgiske landslagsspilleren Steven Defour, som Liverpool har blitt linket til mye tidligere i sommer. Liverpool, Manchester City og Chelsea følger også situasjonen.
sport.co.uk

Liverpool skal forberede et bud for Wigans venstreback Maynor Figueroa, men kan få kamp om spilleren fra Stoke. Wigan skal allerede ha funnet en erstatter, og forbereder bud på mexicanske Carlos Salcido. Figueroa-interessen har også blitt nevnt i Liverpool Echo.
Daily Mail

Onsdag 21. juli:

Olympiakos håper på et gjennombrudd i kampen om å signere Albert Riera, men grekerne frykter at en overgang kan gå i vasken på grunn av interesse fra Juventus og Rieras tidligere klubb Espanyol.
Daily Mail

David N'Gog skal være ønsket av West Bromwich på lån - mens Newcastle og Bolton har forhørt seg om spillerens pris. De skal ha fått beskjed om at Liverpool krever £6 millioner for spilleren.
The Mirror

PSV Eindhoven skal stå klar for å betale €3.5 millioner for David N'Gog. Liverpool ønsker heller å selge angriperen enn å låne han ut.
The People

Sotirios Kyrgiakos skal ha blitt lagt ut for salg, og blir tilbudt rundt til klubber i Europa for £2.5 millioner etter kun en sesong i engelsk fotball.
The People

Reto Ziegler fra Sampdoria er fremdeles et av Liverpools transfermål når de fortsetter jakten på ny venstreback. 24-åringen med fortid i Tottenham skal være tilgjengelig for £6 millioner.
eatsleepsport.com

Selv om Liverpool er spillerens førstevalg, er det West Ham som nå er i førersetet for å sikre seg Loic Remy. De røde skal ikke være villig til å betale særlig mer enn £10 millioner, mens West Ham er klar for å gi de £13,5 millionene som kreves fra Nice.
L'Equipe