Uke 32

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Lørdag 14. august

Liverpool har kastet øynene på et nytt venstrebackalternativ, og denne gang er det Nacho Monreal fra Osasuna. Forsvareren har to landskamper for Spania.
Tony Barrett, The Times


Fredag 13. august

Alex McLeish og Birmingham har lenge fulgt Ryan Babel, og har tidligere fått avslått bud på den unge nederlenderen. De første signalene tyder på at angriperen ikke vil være Roy Hodgsons førstevalg, og derfor tror Birmingham at de røde kan være interessert i å selge spilleren for å få inn penger til andre forsterkninger.
SkySports


Torsdag 12. august

Roy Hodgson vurderer å legge inn bud på Aston Villa-spillerne Stephen Warnock og Stiliyan Petrov. Duoen kan havne på Anfield for ca £14 millioner.
Caughtoffside.com

Liverpool har allerede kjøpt Brad Jones for £2 millioner, og kommer til å annonsere det i løpet av kort tid.
Daily Mail

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Anderlecht sitt belgiske stjerneskudd Romelu Lukalu. 17-åringen scoret 15 mål på 25 kamper i belgisk toppdivisjon forrige sesong, og ble da linket med Chelsea. Nå har de røde kastet seg inn i kampen om spilleren, sammen med Chelsea og Real Madrid - men hans agent føler det blir for tidlig.
Daily Mail

Onsdag 11. august

Liverpool, Chelsea og Real Madrid skal være interessert i den 17-årige belgieren Ronelu Lukaku. Det opplyser spillerens representant Christophe Henrotay, men mener det er best for hans klient å bli værende i Anderlecht i år og spille Champions League.
De Standaard

Liverpool har avblåst forsøket på å hente Peter Crouch fra Tottenham. Roy Hodgson kom med en henvendelse på spilleren i forrige uke og håpet å få ham for cirka £9M, samme beløp som Spurs hentet 29-åringen for fra Portsmouth i fjor sommer. Tottenham-manager Harry Redknapp har ingen planer om å selge spissen, og det ble Liverpool gjort oppmerksom på. Med begrensede midler på Anfield er de røde ikke i en forhandlingsposisjon og trakk seg tilbake, noe som betyr at Crouch vil bli værende på White Hart Lane denne sesongen.
TalkSport

Roberto di Matteo innrømmer at han enda ikke har gitt opp å sikre seg David N'Gog på lån til West Bromwich den kommende sesongen. Franskmannen har scoret tre mål på sesongens to første kamper, og inntil videre er han den ene rene backupløsningen man har for Fernando Torres på Anfield.
TeamTalk

Roy Hodgson skal være interessert i å sikre seg Craig Bellamy fra Manchester City. Waliseren, som var i Liverpool en sesong under Rafa Benítez, spilte en veldig god sesong for City i fjor, men etter storkjøpene deres i sommer er han ikke sikker på om han kommer med i klubbens 25-mannsstall. Han har allerede takket nei til et tilbud fra Wolfsburg tysk fotball, og vurderer alternativer som å legge opp eller reise hjem til Cardiff for Championship-fotball.
Metro

Tirsdag 10. august

Liverpool vurderer en overgang for Fiorentinas midtbanespiller Mario Bolatti. Hodgson ser 25-åringen som en perfekt ersatter for Javier Mascherano.
Ole

Roy Hodgson følger den tidligere forsvareren Aislan som er tilgjengelig på fri transfer etter å ha blitt frigitt av Sao Paulo.
Sport.co.uk

Roy Hodgson sies også å være interessert i Paul Scharner. Spilleren ble i sommer frigitt av Wigan.
Sport.co.uk

Javier Mascherano sin ønskede overgang til Inter ser ut til å gå i vasken, og Barcelona skal ha fornyet sin interesse i argentineren. Barcelona var interessert i spilleren også forrige sesong, men Liverpool ville ikke slippe han. Også Mascherano selv skal kunne tenke seg en overgang til Barcelona, som skal være interessert i å tilby Hleb og penger for midtbanespilleren.
El Mundo Deportivo

Liverpool skal igjen ha vist interesse for Carlton Cole, etter at Peter Crouch skal ha blitt for dyr. De røde skal være villig til å legge £12 millioner på bordet for den tidligere Chelsea-spissen. Stoke skal også ha lagt inn et bud på West Ham-spilleren.
Daily Mail

Mandag 9. august

Rapporter fra Italia tyder på at Emiliano Insuas mulige overgang til Genoa også har falt sammen på grunn av uenighet om de personlige betingelsene. Argentineren krever 2 millioner euro per sesong, men sportsdirektør Pantaleo Corvino vil bare tilby ham 800000 euro i året.
Live4liverpool.com

Liverpool kan være i overgangsmarkedet for Fulhams Zoltan Gera. Roy Hodgson er stor fan av ungareren. Spillerens allsidighet vil falle i smak hos den nye Liverpool-manageren.
Skysports.com

Det har vært store fremskritt i forhandlingene mellom Middlesbrough og Liverpool om Brad Jones. Keeperen forventes å kunne fullføre en overgang i løpet av de neste dagene.
Vitalfootball.co.uk

Everton er interessert i å sikre seg en ny spiss, og Liverpool kan få kamp av sin Merseyside-rival om underskriften til Peter Crouch. David Moyes ser på spissen som god makker til Jermaine Beckford.
Metro.co.uk

Liverpool har kommet med en henvendelse på West Hams Carlton Cole, men London-klubben verdsetter spissen til £12M. 
- Carlton ville like å dra til Liverpool, men de har få midler, noe alle vet, uttaler en kilde med førstehånds opplysninger.
ESPN Soccernet

Tottenham-manager Harry Redknapp vurderer å la Peter Crouch returnere til Liverpool så han kan hente Loic Remy fra Lyon. Tottenham har åpnet opp for bud på Crouch, og Liverpool har blitt oppmerksomme på det. Spurs ønsker minst £12M for spissen.
Daily Mail

Roy Hodgson sikter seg inn på tidligere Arsenal-spiller Alexander Hleb. Spilleren har blitt fortalt at han ikke har en fremtid i Barcelona.
Caughtoffside.com

Liverpool vil komme med et forbedret £2M-bud på Brad Jones. Middlesbrough krevde opprinnelig £3M, men har nå senket sitt prisforlangende.
The Mirror