Uke 33

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Søndag 22. august
Rapporter fra Italia antyder at Roy Hodgson er svært interessert i Inters nigerianske spiss Victor Obinna, og spileren kan komme til å inngå i en byttehandel som sender Dirk Kuyt motsatt vei.
IMScouting.com

Roy Hodgson rapporteres å forberede et bud på £15M for FC Twente-spissen Bryan Ruiz, spesielt om Dirk Kuyt forlater Liverpool.
Sunday Mirror

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez skal stå klar til å tilby £15M for Dirk Kuyt selv om Roy Hodgson har uttalt at Inter ikke ville hente verken Kuyt og Mascherano. Styret på Anfield skal ha mottatt en henvendelse på fax dagen etter Hodgsons samtale med Inters Moratti.
Mail on Sunday

Barcelona skal stå klare til å komme med et bud på Javier Mascherano. Katalanerne skal være oppmuntret av argentinerens ønske om å forlate England til fordel for et miljø der familien hans kan bli lykkeligere.
Sunday Times

Lørdag 21.august
Roy Hodgson følger PSV Eindhovens mexicanske ventreback Carlos Salcido. Liverpool Daily Post

Napoli er sammen med Juventus interessert i Alberto Aquilani. Italieneren ser ut til å havne på lån i en av de to Serie A-klubbene.
Tribalfootball.com

Fredag 20.august
Liverpool skal ha lagt inn et bud på £9 millioner for Ola Toivonen. Mange trodde interessen for den 24 år gamle svensken skulle kjølne da han i går ble cup-tied for UEFA Europa League, men de røde skal fortsatt ønske å kjøpe spissen som cover for Fernando Torres.
SkySports

Alberto Aquilani har blitt enig med Juventus om en låneavtale. Torino-klubben skal også ha sikret seg opsjon på kjøp. Spillerens agent skal være i Liverpool for å sluttføre avtalen.
Il Corriere dello Sport

Juventus skal være interessert i å signere Alberto Aquilani etter at Roy Hodgson gjorde det klart at spilleren er tilgjengelig for lån. Serie A-klubben kan også komme til å forøske seg med å hente italieneren permanent ved å tilby Felipe Melo i en byttehandel.
Daily Mail

Dani Pacheco er ivrig etter å returnere til Spania. 19-åringen har hjemlengsel og har bedt agenten sin om å finne en klubb til ham i La Liga. Det virker som Pacheco vil gå på lån med mulighet for å gjøre overgangen permanent. Levante er en mulig destinasjon.
The Mirror

Torsdag 19. august
Liverpool vurderer å komme med en henvendelse på Manchester Citys spiss Roque Santa Cruz, og kan også komem til å inkludere lagkamerat Wayne Bridge i avtalen.
Caughtoffside.com

Onsdag 18. august
Tidligere England-manager Steve mcClaren skal ha tilbudt Liverpool £9M i et forsøk på å få Ryan Babel til VfL Wolfsburg. Samtaler mellom klubbene hadde kommet langt i går kveld. Roy Hodgson mener han kan klare seg uten nederlenderen. Spilleren selv må imidlertid samtykke til et klubbskifte.
The Mirror

Roy Hodgson ønsker å hente Paul Konchesky til Anfield, og skal være nær en £3M-avtale med Fulham for venstrebacken.
The Mirror

Scott Parker er foreløpig den siste engelske spilleren til å fange Roy Hodgsons interesse. Midtbanespilleren har fortsatt til gode å signere ny kontrakt med West Ham. Londonerne skal likevel være lite villige til å selge.
The Mirror

Inter har trappet opp jakten på Javier Mascherano etter at Barcelona-trener Pep Guardiola opplyste at de spanske La Liga-mesterne ikke kommer til å kjøpe flere spillere i sommer. Inters tilbud er foreløpig langt unna Liverpools prisforlangende.
Tutto Sport

Tirsdag 17. august
Den nyopprykkede Serie A-klubben Cesena ønsker å hente Diego Cavalieri på et sesonglangt lån med mulighet til å gjøre overgangen permanent for £1,5M.
Gazzetta dello Sport

Inter har forhørt seg om Dirk Kuyt i samtaler angående Javier Mascherano. Inter-trener Rafa Benítez ser på Kuyt som et ideelt cover for Diego Milito.
Corriere dello Sport

Liverpool vurderer en overgang for Dynamo Kiev-spissen Artem Milevskiy. 25-åringen vil anslagsvis koste £13M. - Milevskiy er en spiller som kan spille for Liverpool, Manchester United eller Chelsea. Han er en toppspiller og vi har hatt seriøs interesse fra en stor Premier League-klubb. I øyeblikket venter de engelske klubbene på at de får mer penger til å handle for, uttaler agent Dennis Lachter.
Goal.com

Roy Hodgson er på jakt etter en spiss. Toulouse-spilleren Andre-Pierre Gignac er ivrig etter en overgang til Liverpool. Gignacs agent har vært i kontakt med representanter på Anfield for å gjøre dem klar over spillerens tilgjengelighet.
Sport 10

Liverpool nekter å gi opp håpet om å beholde Javier Mascherano, men innrømmer at de har ne privat overenskomst med spilleren om å la  ham gå dersom det rette tilbudet kommer.
talksport.co.uk

Mandag 16. august


En overgang for Emiliano Insua til Genoa skal være nære. Om den går i orden, vil det gjøre vei for at Roy Hodgson henter sin tidligere elev Paul Konchesky til Liverpool.
The Times

Roy Hodgson vil i dag få i orden en £2,25M-overgang for Middlesbrough-keeper Brad Jones.
The Mirror

Hodgson kan komme til å la Dani Pacheco gå på lån til den nyopprykkede La Liga-klubben Levante.
The Mirror

Liverpool vurderer en overgang for PSV Eindhovens £5M-spiss Ola Toivonen. (Spilleren Hodgson studerte på Råsunda?, red.anm.)
Daily Mail