Uke 34

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool. Vi understreker at dette er spekulasjoner som liverpool.no ikke har noe ansvar for.

Søndag 29. august

Det gjentas hva som synes å være det store ryktet når det gjelder Liverpool denne søndagen, at de røde er interessert i Carlton Cole og har blinket ut den storbygde spissen hos West Ham som den angriperen man ønsker.
VitalFootball.co.uk

De røde har fått avslag på et bud Carlton Cole etter å budt £6M + ekstra ut fra klausuler. West Ham skal ønske £12M, men Liverpool kan komme til å tilby Ryan Babel som en del av en byttehandel.
Sunday People

Lørdag 28. august

Liverpool har lagt inn et bud på Lassana Diarra hos Real Madrid, som erstatter for Javier Mascherano.
Goal.com

Udineses Gökhan Inler er den foreløpig siste midtbanespilleren som blir linket til Liverpool som en mulig erstatter for Javier Mascherano. Standard Lieges Stefan Defour vurderes også, i tillegg til Scott Parker i West Ham.
The Times

Fredag 27.august

Lucas Leiva ønsker å forlate Liverpool til fordel for en London-klubb eller et land som Spania ettersom familien ikke har klart å finne seg til rette på Merseyside.
Sky Sports

Ifølge spilleragent Fernando Felicevich er midtbanespilleren Guy Medel i Liverpools søkelys som erstatter for Javier Mascherano. Medel eies av chilenske Universidad Catolica, men har vært utlånt til Boca Juniors siden juni 2009.
Radio Cooperativa

Liverpool og Newcastle vil snart finne ut hvem som vinner kampen om Marseille-spilleren Hatem Ben Arfa.  23-åringen har gått til streik i sin franske klubb for å fremtvinge en overgang. Werder Bremen sies også å være interessert.
Talksport

Fulham forlanger £3M for Paul Konchesky, men Liverpool har foreløpig ikke vært villig til å legge et slikt tilbud på bordet.
Daily Mail

David Trezeguet, som har vært vagt linket til Liverpool og vil bli gitt fri overgang av Juventus, antas å foretrekke Hercules i Spania siden hans kone er fra nærliggende Alicante.
Daily Mail

Torsdag 26.august

Liverpool skal vise interesse for Utrecht-angriper Ricky van Wolfswinkel. Anfield-klubben hadde speidere tilstede for å følge angriperen i lørdagens kamp mot Willem II. Van Wolfswinkel har gjort seks mål på sju kamper, og Utrecht forventer et bud fra Liverpool før transfervinduet stenger. Den nederlandske klubben ønsker £8M for spilleren.
Tribal Football

Racing Genk ønsker å hente Liverpool-duoen Chris Mavinga og Daniel Ayala på lån for den kommende sesongen.
Tribal Football

Inter har budt £12M pluss Sulley Muntari for Javier Mascherano.
Mirror

Roy Hodgson vil forsøke å bruke pengene fra et eventuelt salg av Javier Mascherano på å sikre seg trioen Carlton Cole, Hatem Ben Arfa og Dickson Etuhu. Hodgson håper å få West Ham-spiss Cole for £6M + nye £6M i prestasjonsbaserte klausuler. Marseille-vingen Ben Arfa akter man å bruke £7M på, mens Hodgson også vil forsøke å hente Etuhu fra sin forrige arbeidsgiver, Fulham.
Caught Offside

Roy Hodgson har sett seg ut Udineses midtbanespiller Gokhan Inler som Javier Mascheranos erstatter. Liverpools manager har gode kontakter i Udinese etter at han ledet klubben som manager en kort periode i 2001, og skal diskre ha forhørt seg om 26-åringens tilgjengelighet.
Calcio Mercato

Agenten til Real Madrids midtbanespiller Mahamadou Diarra hinter om samtaler med Liverpool. 29-åringen anses som en naturlig erstatter dersom Javier Mascherano forlater Anfield-klubben.
Tribal Football

Liverpool vurderer et ambisiøst £14M-bud for Sampdoria-spissen Giampaolo Pazzini. 26-åringen med en fortid i Fiorentina gjorde 19 mål i Serie A forrige sesong, noe som førte til at han kom med i den italienske VM-troppen i Sør-Afrika.
Caught Offside

Onsdag 25. august

Liverpool-linkede David Trezeguet har blitt utelatt fra troppen som møter Sturm Graz i Europa League-kvalifisering. Juventus-manager Del Neri har bekreftet at franskmannen og Diego har blitt utelatt på grunn av at de kan være på vei ut før overgangsvinduet stenger.
Goal.com

Hatim Ben Arfa skal være i England for å forhandle om en kontrakt. Newcastle var tidligere favoritten, men nå synes Liverpool å være mest aktuelt og en overgang kan skje i forbindelse med at Javier Mascherano går til Barcelona.
France football

Liverpool planlegger å hente inn en spiss før transfervinduet stenges. Kilder i Tyskland skal hevde at man på Anfield har spurt om å hente Mario Gomez (25) på lån fra Byanern München. De røde skal også være interessert i Carlton Cole hos West Ham. Juventus skal ha vist interesse for Sotirios Kyrgiakos
Daily Mail

Tirsdag 24. august

I en mulig søken etter venstreback skal Liverpool sammen med West Ham vurdere 28-årige Matt Taylor hos Bolton.
Metro

Liverpool skal være interessert i Lilles 25 år gamle høyreback, Mathieu Debuchy. En handel på rundt to millioner pund er antydet.
L`Equipe

Sotirios Kyrgiakos og Emiliano Insua kan brukes i en byttehandel for å få David Trezeguet fra Juventus.
goal.com

Liverpool skal være en av flere klubber som jager det franske stortalentet Hatem Ben Arfa. Agenten uttaler at folk vil bli overrasket dersom de hører hvilken Premier League-klubb som har kontaktem ham om Ben Arfa.
Daily Mail

Liverpool ønsker en ren økonomisk avtale med Barcelona i Javier Mascherano-saken, og ikke Alexander Hleb i bytte. Roy Hodgson vil, dersom handelen går i orden, gå for Mahamadou Diarra i Real Madrid som argentinerens erstatter på midtbanen.
Daily Mail

Internazionale og manager Rafael Benitez skal ikke helt ha gitt opp Dirk Kuyt, og forbereder seg å lokke nederlenderen til Milano blant annet ved hjelp av 16 millioner pundsedler og den nigerianske angriperen Victor Obinna.
Daily Mail

Mandag 23. august

Roy Hodgson er ute etter å ordne en avtale med Juventus for å hente spissen David Trezeguet til Anfield.
Caughtoffside.com

Barcelonas styre har gjenopptatt interessen for Javier Mascherano, men trener Pep Guardiola skal være tilbakeholden med å hente en slik høyprofilert defensiv midtbanespiller.
Daily Mail

Liverpool har budt for Ola Toivonen og Carlos Salcido fra PSV Eindhoven. PSV-sjef Fred Rutten sier at han ikke kan hindre en overgang.
Liverpool Echo

Liverpool har takket nei til et bud fra Barcelona på 16 millioner pund for Javier Mascherano, 12 millioner kontant og fire millioner basert på antall ligakamper. LFC ønsker 21 millioner pund.
RAC1

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez har ifølge flere italienske nettsteder ikke gitt opp håpet om å bringe Dirk Kuyt til Inter Milan. Ifølge flere ubekfreftede meldinger skal tidligere Udinese- og Portsmouth-spiller Sulley Muntari være nevnt som åte for å lokke Kuyt til Milano, men ghaneseren sier nå nei til en mulig retur til Storbritannia. Liverpool har sagt klart fra at Dirk Kuyt ikke er til salgs.
sport.co.uk